IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019.godine

Ovan pun samopouzdanja, Bik nezainteresovan, Blizanci pesimistični, Raku treba provod, Lav melanholičan, Djevica pod stresom, Vaga misli o prošlosti, Škorpija obeshrabrena, Strijelac predmet ogovaranja, Jarac nestrpljiv, Vodoliji treba pomoć, a Ribe previše emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 20. okotobar 2019. godine.

OVAN

Sa kolegama sa kojim sarađujete imate solidan odnos i generalno vam vlada povoljna atmosfera na poslu. Spremni ste za nova poznanstva, za nove ljubavi i za promjene kada je u pitanju polje emocija. Mogući su problemi sa jetrom.

BIK

Možete da se nadate prilici da na polju finansija ostvarite daleko bolje stanje. Dosta toga bi moglo da vam se razriješi uskoro. Dopada vam se osoba koju poznajete iz vašeg bliskog okruženja. Na polju zdravlja nemate probleme.


BLIZANCI

Dobro se snalazite na svom poslu i spremni ste da još učite i dodato napredujete kako bi ostvarili svoje ambicije. Voljena osoba bi mogla da unese mir i radost u vaaš život. Pred vama je jako povoljan period. Prolazna malaksalost je moguća.


RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke manje poslovne promjene, ali ćete im se lako i brzo prilagoditi. Očekuje vas miran dan kada je u pitanju ljubavno polje, ne biste trebali da imate velike promjene. Povećajte unos vitamina.

LAV

Danas vas čeka dan koji će biti prilično opušten. Imaćete priliku i da malo odmorite od raznih obaveza. Moguće je da ćete imati zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom imate zajedničke prijatelje. Odlično stanje na ovom polju.

Čitaj još:   MONSTRUMU IZ KISELJAKA POTVRĐENA KAZNA: Bivšu djevojku, ubo je nožem 88 PUTA, zbog toga odležaće... (foto)


DJEVICA

Očekuje vas prilika da ostvaarite poboljšanje na polju zarade. Uspjećete da zadržite sve pod svojom kontrolom. Osoba koja vam se dopada će pokazati da ima osjećanja ka vama i uskoro ćete imati priliku za vezu. Osjetljivo grlo.


VAGA

Ako čekate pravi trenutak za pokretanje privatnog posla, treba da znate da će vam se ta šansa veoma uskoro i ukazati. Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ljubavnom polju sa nekom novom osobom. Povedite računa o plućima.


ŠKORPIJA

Nećete moći da ostvarite sve svoje planove danas ali ste na dobrom putu da do toga jednom dođe. Ako postoji problem sa voljenom osobom, sada je vrijeme da se maksimalno posvetite razrješenju istog. Posjetite ljekara.

STRIJELAC

Vi se generalno dobro snalazite na svom radnom mjestu i nemate veće probleme na poslu. Voljena osoba će pokazati da ima jaka osjećanja ka vama i da je spremna da se trudi za vašu vezu. Zdravlje vam je odlično.


JARAC

Iako na polju posla imate jake protivnike i rivale na kraju ćete ipak uspjeti da osvojite prvo mjesto u svemu. Moguće je da vam se dopada osoba koja je trenutno zauzeta ili vas prate neke komplikacije. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem.


VODOLIJA

Ukoliko ste želeli da napredujete kada je u pitanju posao, možete da očekujete da će vas sreća pratiti. Iako su emocije između vas i osobe do koje vam je stalo veoma jake, dolazi do udaljavanja. Manji problemi sa vidom.

Čitaj još:   TV LICE KOJE MI SVI ZNAMO: Šprajc se u emisiji pojavio u luđačkoj košulji, gledatelji mu pisali- "To je naša narodna nošnja" (foto, video)


RIBE

Danas ste naročito umorni i nemate previše snage. Nije vam lako da se posvetite svom poslu sada. Došli ste do konfliktne situacije sa voljenom osobom. Osjećate da je vreme da neke stvari jasnije rješavate. Sinusi su vam osjetljivi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši