IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA, MONSTRUM: UBILA ŽENU, OTKINULA JOJ RUKE I BACILA U KANTU A ONDA JE ZAPALILA…

Osumnjičena Jelena Špagović, djevojačko Dujović, ćerka je političara Saše Dujovića, inače bivšeg poslanika i nekadašnjeg visokog funkcionera Srpske desnice.

Uhapšena je 6. jula, tri nedelje posle zločina, a sa njom je tada priveden i mlađi brat Momčilo Dujović (21), osumnjičen da joj je pomogao u brutalnom ubistvu Majde Garović.

– Jelenu sam poznavao iz viđenja, kao komšinicu. Nije mi djelovala sumnjivo, uvjek je bila pretjerano ljubazna – kaže sin ubijene Majde, koji ne želi da nagađa da li je možda osumnjičena komšinica bila “mnogo ljubazna” upravo iz razloga da bi uzela novac od njegove majke, a zatim je i usmrtila.

Dejan napominje da mu majka nikada nije pričala o Jeleni, koja je sada osumnjičena za njeno ubistvo.

– Niko od nas nije ni znao da je Jeleni majka dala novac. Vjerovatno je majku bilo sramota da nam kaže za to da je neko koristi – dodaje neutješni sin. Ni Dejan, ni ostali članovi porodice ne znaju dokle je stigao postupak za ubistvo njegove majke. Koliko mu je poznato, Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici optužnicu još nije podnijelo protiv Jelene Špagović zbog optužbi za ubistvo Majde Garović, a ona je još u pritvoru.

Čitaj još:   PORUKE EU: Licemjerni ste, otvorite granice, pobrinite se za migrante... (foto)

Zločin je, podsjećamo, otkriven 20. juna nakon što je ugljenisano tijelo starice našao mještanin koji je šetao vikend-naseljem u Krčedinu i u Dunavskoj ulici video prevrnuti kontejner. U kontejneru – djelovi tijela nesrećne žene. Ugljenisani trup bio je, zapravo, van kontejnera, a u njegovoj blizini nisu nađeni nikakvi predmeti koji bi u tom momentu pomogli u identifikaciji žene, za koju se tada vjerovalo da ima oko 65 godina.

izvor: alo.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši