IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROVJERENO: Miholjsko ljeto i narednih sedam dana…

U regionju juga Evrope ili na Balkanu će jutro biti svježe, uz ijretku pojavu magle, a u toku dana sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad prosjeka za ovo doba godine…

ISTANBUL: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti ponedeljak, 21: 10… 22: 52… PROVJERENO: Miholjsko ljeto i narednih sedam dana…

U Srbiji će jutro biti sveže, uz retku pojavu magle, a u toku dana sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad proseka za ovo doba godine.

Vjetar će biti slab, promjenljiv. Jutarnja temperatura u većini mijesta od 4 do 9 C, u Sarajevu i Hercegovini do 13 C. Najviša dnevna od 25 do 28 C, saopšto je Feseralni hidrometeorološki zavod.

Primijetili smo da PROLJEĆA I JESENI skoro da nema, ali to je tek POČETAK PROMjENE SVijETA kakvog poznajemo…

Malo ko nije primjetio da nemamo više toliko razgraničena godišnja doba, te da se sve polako svodi na ljeto i zimu, kao i da nekada u toku jednog dana temperatura umije da se dratično promeni. Ovo su razlozi:

Čitaj još:   PUKLA BRUKA! OTAC i BRAT SE ODREKLI DALILE Dragojević? Zbog SKANDALOZNE IZJAVE VJERNICI BIJESNI, haos na mrežama(VIDEO)

Prema najavama meteorologa pred nama je topao i ugodan vikend, a takve vremenske prilike će se nastaviti i početkom naredne sedmice.

Početkom naredne sedmice bit će sunčano uz malu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne očekuje se magla. Jutarnja temperatura kretat će se od 7 do 13, na jugu od 12 do 16, a dnevna od 23 do 28 stepeni…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši