IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPSKA PROSTITUTKA JE NAJTRAŽENIJA KRIMI ŽENA U SVIJETU!Sumnja se da je u Srbiji…

Olivera Petrović Ristić (36), državljanka Srbije, koja u ltaliji važi za jednog od najtraženijih bjegunaca i zbog brutalnog ubistva tršćanskog zlatara Alda Karlija, vjeruje se da je poslije zločina utočište našla u Srbiji.

Da je boravila u Srbiji, pretpostavlja se jer se njen partner Milan Pešić, nekadašnji policajac, ubrzo posle ubistva trščanskog zlata 20. decembra 2017. godine vratio u domovinu. U vrijeme kada je došao iz Italije za njim nije bila raspisana medunarodna potjernica, a o tome da se ubrzo poslije ubistva zlatara vratio u domovinu, potvrđuju razbojništva zbog kojih je uhapšen i pravosnažno osuden.

Prve pljačke zbog kojih sada robija bile su u februaru 2018, mjesec i po dana posle ubistva u Trstu kaže sagovornik blizak bezbjednosnim službama. Pešić je uhapšen u aprilu u kući u Kaluderici, četiri mjeseca poslije zločina u Trstu.

Utvrdeno je da je od kraja februara do momenta hapšenja opljačkao nekoliko pumpi i prodavnica iz kojih je odnosio plijen vrijedan i nekoliko stotina hiljada dinara.

– Iako mu je plijen bio nekoliko hiljada dinara, u momentu hapšenja bio je švorc. Ne vjerujem da je za nepuna dva mjeseca potrošio toliko para. Prije da je novac dao nekome kome je slijepo vjerovao i ko je imao veliki utjecaj na njega, a to je jedino bila Olivera Petrović Ristić, jer je zbog nje bio spreman da ubije i opljačka. Zbog nje je i ogrezao ukriminal i to dva mjeseca prije ubistva u Italiji, kada je uhapšen posle razbojništva nad jednim stanovnikom Surčina. I u tu pljačku krenuo je po njenom nagovoru – podseća izvor.

Čitaj još:   TOP TEMA U SARAJEVU: Uhapšeni zbog ubistva Harisa O. na krim- obradi u MUP- u KS... (foto, video)

Osim tog “izdržavanja”, razlog zbog koga bi Olivera došla u Srbiju jeste i to sto je srpska državljanka, pa ukoliko bude locirana u Srbiji, ne može biti izručena Italiji, koja je za njom raspisala medunarodnu poternicu. Svaka zemlja, osim Srbije je u obavezi da je uhapsi i izriči Italiji koja je potražuje.

S druge strane, ako u Srbiji bude uhapšena, Italija moraju da našem pravosudu ustupe postupak protiv nje ili da je osude pa da kaznu odrobija u srpskom zatvoru. Naravno, ukoliko u Srbiji ne bude uhapšena zbog nekog drugog krivičnog djela – zaključuje izvor.

Olivera Petrović Ristić se našla u najnovijoj kampanji Europola “Kriminal nema pol”, u kojoj su prikazane najtraženije žene iz svih država Evrope. U kampanji “Kriminal nema pol” navedeno je da su žene podjednako sposobne da počine teška krivična djela kao i muškarci, te da se kriminalci oba pola traže zbog zločina kao što su ubistva, trgovina drogom, prevare, kradje i trgovine ljudima. Sve članice Europola, 21 država, izabrale su po jednog od svojih najtraženijih bjegunaca kao predstavnika ove kampanje, “čast” Italije brani upravo ova surova državljanka Srbije. Svim bjeguncima maska pokriva lice, a korisnici sajta treba da pogode pol kriminalca, dok djelovi maske postepeno nestaju. U četiri koraka, postepeno se otkriva i krivično djelo zbog kojeg je taj bjegunac tražen.

Čitaj još:   Show Program u HERCEGOVINI: Precrtani uvredljivi grafiti na mostu "Franje Tuđmana" u Čapljini... (foto, video)

Prije nego što korisnik sajta ugleda Oliverino lice, obavješten je da je optužena ubistvo 75 godišnjeg Karla Aldija, koji je nasilno pretučen dok je bio vezan i na kraju zadavljen. Navedeno je i zločin počinjen u pokušaju pljačke žrtve te da muje Olivera Petrović Ristić, sa saučesnicima, ukrala novac i dragocenosti.

izvor: Blic

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši