IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJUBAVNI TROUGAO u”Zadrugu”: Dragana ulazi sa LJUBAVNIKOM EDOM IZ NOVOG PAZARA a ulazi i njegova ŽENA???

Dragana Mitar uskoro ulazi u rijaliti “Zadruga” , a kako je potvrđeno od strane produkcije ali i same Dragane za domaće medije, u rijaliti će sa njom ući i njen oženjeni ljubavnik Edo iz Novog Pazara, kao i njegova zakonita supruga.

Naime, starleta i njen ljubavnik su prije nekoliko nedelja započeli romansu uprkos tome što su oboje u braku, a Edova supruga ostavila ga je kada je saznala za njegovu vezu sa Draganom.

Izvor za domaće medije navodi da je Draganin ljubavni život prava drama.

– Osim što je sama priznala da je supruga Sinišu varala sa bivšim zadrugarom Pavlom Jovanovićem, Dragana je priznala i da je ljubavnika varala sa Edom iz Novog Pazara, koji je u “Zadruzi” postao popularan pod nadimkom Torta – tvrdi izvor za “Alo.

Njihova priča podsjeća na ljubavni trougao koji je potresao prvu sezonu “Zadruge”, te je plan produkcije je da najpre ubaci Eda, a potom Draganu i na kraju suprugu njenog ljubavnika.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Premijerku BRNABIĆ dočekali demostranti: “Sram vas bilo! Stotinu ljudi je umrlo, na hiljade je zaraženo!”(foto + video)

Draganin ljubavni život prava je drama, a ona je ovako prokomentarisala priče o Edi i njegovoj ženi.

– Tačno je da ja ulazim u “Zadrugu” tamo krajem novembra, kada završim sve obaveze koje imam u spoljnom svijetu. Trebalo bi i Edo da uđe, a za dotičnu gospođu – njegovu ženu stvarno ne znam. Nas dvoje se u poslednje vrijeme pojavljujemo zajedno na javnim događajima, ali nismo u vezi. Tamo ulazimo kao jedinke, a ne kao par, pa ako se desi nešto više tamo – desilo se. Te priče da sam ja njegova ljubavnica su mi stvarno smiješne, jer je on čovjek kao i ja u procesu razvoda. Ako bude ušla njena stvar, ja neću bilo kakvu priču sa njom zato što me te stavri ne zanimaju, a ni ona takođe – potvrdila je Dragana za Telegraf.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši