IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADEM Ljajić, tragičar, pogodio stativu u penal završnici na Vodofon Parku, otpisao Bešiktaš u Ligi Evrope… (foto i video)

Pazarac, nije iskoristio najstrožu kaznu pri rezultatu 1:1, poslije čega je Braga došla do pobjedonosnog pogotka (1:2)…

ISTANBUL: Region, Sport, fudbal, Zanimljivosti, vijesti, petak, 25: 10… 08: 05… ADEM Ljajić, tragičar, stativu u penal završnici na Vodofon Parku, otpisao Bešiktaš u Ligi Evrope… (foto i video)

Nimalo nije bilo prijatno veče za Adema Ljajića u Istanbulu. Iznimno popularni Pazarac na evropskoj strani grada na Bosforu vezista promašio je jedanaesterac u 74. minutu utakmice sa Bragom na Vodofon Parku, poslije čega je Braga stigla do pobjede na teškom gostovanju i praktično izbacila domaćina iz borbe za plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

SVAKAKO Ipak, treba napomenuti da je Ljajić sam i iznudio najstrožu kaznu, ali je onda pogodio stativu. U tom trenutku bilo je 1:1, a Bešiktaš propustio priliku da preokrene rezultat u samo tri minuta. Orta je doveo goste u vođstvo još u 38, a izjenačio je Najir u 71. minutu. Domaćin je bio u odličnom psihološkom trenutku, ali to nije uspio da iskoristi, pa je uslijedila kazna. Konačan rezultat postavio je Eduardo poslije odličnog kontranapada Brage u 80. minutu.

Čitaj još:   ADEM Ljajić u rodnom gradu trenira sa FK NOVI PAZAR... (foto i video)

Bašakšehir – Volfsberger 1:0
Roma – Borusija Menhegladbah 1:1

Turski viceprvak stigao je svoje prve pobjede u ovogodišnjoj Ligi Evrope, u Istanbulu se slave tri boda zahvaljujući Kahvečiju i golu u 78. minutu…

Roma je na “Olimpiku” povela zahvaljujući golu Zaniola u 32. minutu, ali su ih Njemci neprijatno iznenadili golom Štindla iz penala u 93. minutu meča. Kapiten reprezentacije BiH i napadač Rome Edin Džeko bio je vrlo nezadovoljan nakon utakmice njegovog tima protiv Borussije M'gladbach jer je Vučice sudijskom greškom izgubila pobjedu u 93. minuti…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši