IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2019. godine

Ovan neodgovoran, Bik i Škorpija sarađuju, Blizancima novi susret, Raku trebaju pravni savjeti, Lav zaljubljen, Djevici problemi u komunikaciji, Vaga prezauzeta, Strijelac napet, Jarcu treba odmor, Vodolija usamljena, a Ribe spremne za novu vezu. Ovo je dnevni horoskop za 26. oktobar 2019. godine.

OVAN

Dobro se snalazite na poslovnom planu i zadovoljni ste svojim postignućima. Očekuje vas jako dobar period. Voljena osoba je nježna i otvorena prema vama i srećni ste zato što ste sa njom ostvarili dobar odnos. Nervni sistem vam je osjetljiv.

BIK

Maksimalno ste posvećeni obavezama i poslu, odgovorni ste i važno vam je da neke probleme riješite. Ukoliko imate partnera, možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete se lijepo slagati sa njim. Odlično se osjećate i dobro ste raspoloženi!

BLIZANCI

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite dobre promjene kada je u pitanju polje posla. Posvetite se svojim obavezama. Ozbiljnija kriza je nastupila između vas i osobe do koje vam je stalo. Pad imuniteta je naglašen kod vas.

RAK

Nemojte da rizikujete sa pokretanjem novih poslova ili sa većim ulaganjima danas. Stara ljubav bi mogla da se vrati u vaš život iako tako nešto niste očekivali i niste se tome nadali ni malo. Povedite računa o srcu.

LAV

Moguće je da ćete imati priliku da na poslovnom polju pokažete sve svoje sposobnosti. Ako imate partnera nije vam lako da sa njim riješite sve nesuglasice koje imate još iz davne prošlosti. Mogući su problemi sa želucem.

Čitaj još:   ANDREJ NIKOLAIDIS: Fati Orlović, ubili su muža i više od dvadeset članova porodice... (foto)

DJEVICA

Budite spremni da se posvetite poslu i da pokažete dovoljno interesovanja ka određenim promjenama. Zaljubljeni ste i učini ćete sve ono što je do vas kako biste popravili odnos sa voljenom osobom. Srčani problemi.

VAGA

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite poboljšanje na poslu. Uskoro vam slijedi napredovanje. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa vašom simpatijom. Dolazi vam vreme za početak veze. Mogući su problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Moguće je da vas očekuju nova dešavanja i nove poslovne ponude koje ćete biti spremni da prihvatite. Očekuje vas veoma zanimljiv flert sa osobom koju poznajete od ranije uz vašeg bliskog okruženja. Problemi sa zglobovima.

STRIJELAC

Imate mnogo novih ideja za početak poslovnog projekta i novih saradnji ali nemate dovoljno vremena da ih realizujete. Da biste upoznali neku novu osobu potrebno je da se više krećete. Dobro se osjećate.

JARAC

Možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima tokom današnjeg dana. Sreća je na vašoj strani. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati da želi ozbiljniju ljubavnu vezu. Puni ste energije!

VODOLIJA

Pred vama su povoljne okolnosti na poslovnom polju. Riješićete neke dileme koje vas muče. Dopada vam se osoba sa kojom ćete imati zanimljiva dešavanja. Spremni ste da se bolje upoznate. Povedite računa o cirkulaciji.

Čitaj još:   DRITAN PREDSTAVIO SVOJE ŽIVOTNO DJELO: ”Potreban je mukotrpan rad da bi neko postao veleizdajnik”... (foto)

RIBE

Povoljan je period za pokretanje novog posla. Možete da očekujete i neke nove ponude za saradnju. Obuzima vas osjećaj ljubomore kojem nekako ne možete još uvek da se oduprete. Moguć je povišen pritisak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši