IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. oktobar 2019. godine

Ovan idealista, Bik uspješan, Blizanci se trude, Rak pomaže drugima, Lav bježi od obaveza, Djevica opterećena, Vaga nervozna, Škorpija se bori protiv sebe, Strijelac se dokazuje, Jarac zauzet, Vodolija dominira, a Ribe vrijedne. Ovo je dnevni horoskop za 29. oktobar 2019. godine.

OVAN

Dajte sebi vremena da odlučite da li treba da nastavite sa poslom ili ne. Nije momenat za nagle preokrete. Postoje manji problemi između vas i voljene osobe ali biste mogli da ih riješite ako im se posvetite. Potrebno vam je više sati sna.

BIK

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju uspjeti da ostvarite poboljšanje situacije veoma uskoro. Oscilacije u odnosu između vas i partnera vas umaraju. Ne prija vam ta atmosfera toplo- hladno. Mijenjajte loše navike.

BLIZANCI

Očekuje vas opuštena atmosfera u komunikaciji sa kolegama. Moguće je da nas nemate ni previše posla. Zainteresovani ste za neobaveznu vezu i niste sada spremni da se dublje upuštate u odnos. Mogući su problemi sa nogama.

RAK

Riješili ste da mijenjate posao, pa ste spremni sada da preduzmete sve neophodne korake da do promjene dođe. Moguće je da malo sumnjate u partnera i da povremeno nemate dovoljno povjerenja u njega. Mogući su problemi sa kostima.

LAV

Vaši rezultati na poslovnom polju mogu da budu jako dobri ako budete uložili neophodni trud. Voljeli biste da nađete osobu za ozbiljniju vezu. Pred vama je povoljan period za nova poznanstva. Iscrpljeni ste.

Čitaj još:   Nana i dedo oduševili sve svojom ljubavnom pričom

DJEVICA

Promjene vam slijede na polju posla. Možete da očekujete da će vam to u početku biti malo stresno. Očekuje vas uzbudljiv dan tokom kojeg ćete na ljubavnom polju imati nova lijepa dešavanja. Mogući su problemi sa nesanicom.

VAGA

Moguće je da postoje neki poslovni problemi koji vas opterećuju i na kojima treba da poradite. Voljena osoba je spremna da bude uz vas u svim trenucima i kada vam je teško i kada vam je lijepo. Mogući su problemi sa leđima.

ŠKORPIJA

Očekuje vas saradnja sa inostranstvom ili putovanje koje će biti od značaja za vaše poslovno polje. Ne odustajete od želje da nađete osobu koja vam sasvim odgovara. Niste sada spremni za prolazne veze. Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme na polju finansija i da će vam trebati vremena da ih razriješite. Partner pokazuje ljubomoru, što je za vas znak slabosti. Ne dopada vam se njegov stav. Stres vam utiče na zdravlje.

JARAC

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu dobiti bitne informacije na temu poslovnih promjena koje vas očekuju. Došlo je vrijeme da voljenoj osobi stavite do znanja kakve su vam namjere. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA

Imaćete priliku da dođete do novog posla ako budete dali sve od sebe da tu priliku nađete. Moguće je da vas prati jedna veća doza usamljenosti i da osjećate potrebu da vam se desi neka nova ljubav. Dobro zdravlje vas očekuje.

Čitaj još:   ŽALOST I TUGA: Od korona virusa prestalo da kuca srce dr Mirsad Peco, kandidata SDA za načelnika Travnika... (foto)

RIBE

Imaćete uspjeh na poslovnom putovanju, finansijski će vam neke stvari ići bolje nego što očekujete. Moguće je da vam neki vid distance od voljene osobe sada prija kako biste uspjeli da se vratite sebi. Problemi sa sinusima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši