IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dino Merlin: Nikad, emotivnije o supruzi Ameli… (foto)

MI SMO IMALI SREĆE, BILI SMO DVIJE SRODNE DUŠE….

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 29: 10… 12: 15…Dino Merlin: Nikad, emotivnije o supruzi Ameli…

DANAS JE ON, Najveća bh. muzička zvijezda današnjice, Dino Merlin rijetko priča o svom privatnom životu, a porodicu nikada nije želio da ističe u prvi plan, dijelom zato što je smatrao da tako treba, dijelom zato što ni oni nisu to željeli.

Međutim, on je sada ipak riješio da otvori dušu i progovori o momentu kada je prvi put sreo svoju suprugu Amelu.

– Čovjek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu, mi smo imali sreću da smo bile dvije srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvijek su u toj sobi. Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za cijeli život. Ludost koju sam napravio u stvari je da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam, mislio sam da sam za tu ženu najvažnija osoba i da mogu da joj pružim sve. A to je ludost jer sam ja imao samo imaginaciju i strašnu želju da joj to pružim, a kad imate želju, baš jaku želju, onda vam se to i ostvari – ispričao je pjevač u emisiji “Premijera”.

Čitaj još:   PUKLA TIKVA- KUSTURICA ISPAO IZ IGRE:Dodik najavio da će upravljanje "Andrićgradom" biti povjereno... (foto)

Inače, Dino i Amela imaju dvoje djece, koji su oboje odrasli i svoji ljudi, ali nikada nisu željeli da koriste ime svog oca kako bi se probili u svijetu slavnih.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši