IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK, RADA MANOJLOVIĆ, DEPORTOVANA IZ ŠVAJCARSKE: Sve je bilo plaćeno, ali… (foto)

Radmila Rada Manojlović u toku današnjeg dana doživela je ogromnu neprijatnost, ona je u Švajcarskoj zadržana a deportacija sa ciriškog aerodroma je u toku…

CIRIH: Svijet, Putovanja, vijesti, subota, 02: 11… ¸20: 59…   ŠOK, RADA MANOJLOVIĆ, DEPORTOVANA IZ ŠVAJCARSKE: Sve je bilo plaćeno, ali…

Rada je, naime, trebalo tamo da nastupi ove večeri, međutim pošto nije imala radnu vizu u pasošu nije uspjela da dođe do odredišta. Nekadašnja učesnica “Zvezda Granda” od 17 sati bila je zadržana zbog provera, a deportacija je u toku.

“Imala sam vizu, sve plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili zato što nemam radnu vizu u pasošu”, počela je priču Manojlovićeva, pa nastavila:

“Nemam vizu u pasošu zato što oni nisu radili zbog ‘Helouvina’, Noći vještica. Mnogo mi je žao zbog publike!”

Čitaj još:   "SPECIJALNI RAT": DODIKA I ČOVIĆA IZ DVA PRAVCA- "Obrni, okreni, opet Karađorđevo"... (foto, video)

Rada je istakla i da, inače, koncerte ne otkazuje ni u najgorim uslovima.

“Žao mi je što se ovo desilo, ja nastupe ne otkazujem ni kad sam mrtva bolesna! Nastup ćemo ponovo zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik nadam se”, ispričala je ona kroz smijeh, pa zaključila:

“Birokatija je to, nisam ni prva ni poslednja koja je imala ovakav neki problem!”

DAKLE, RADA MANOJLOVIĆ DEPORTOVANA IZ ŠVAJCARSKE! Popularna Pevačica se oglasila povodom velike neprijatnosti: Sve je bilo plaćeno, ali BIROKRATIJA JE TO!

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši