IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NJEN JE ŽIVOT LJUBAVNA SAPUNICA: Emina Jahović, ponovo staje na ludi kamen, vjenčanje sa milionerom do kraja godine?

Turski mediji bruje o ljubavi Emine i Sadetina, a često se pojavljuju novi detalji njihove veze. ATRAKTIVNA Emina i turski milioner Sadetin Saran odlučili su da obnove vezu, te su prvi put posle pet mjeseci viđeni zajedno na ulici. U javnost je “procurila” fotografija na kojoj se golupčići šetaju ruku pod ruku, a to je izazvalo sumnje da će par uskoro vezu podići na viši nivo i – zakleti se jedno drugom na vječnu ljubav.

Emina Jahović oprostila je svom dečku, turskom milijarderu Sadetinu Saranu, kada ju je prije nekoliko mjeseci ostavio zbog druge žene, glumice Jeliz Šar.

 Lijepa Emina “pala” je na šarm 18 godina starijeg bogataša nedugo pošto se razvela od supruga Mustafe Sandala. Romansa je trajala izvjesno vrijeme, a onda je uslijedila pauza. Sada kada su ponovo viđeni zajedno sumnja se da žele vezu da krunišu brakom. Šuška se da bi svadba decenije, kako je mnogi nazivaju, mogla da se dogodi do kraja godine. Međutim, ni Emina ni Sadetin nisu se oglašavali povodom ovih navoda.

Čitaj još:   NOVAK Adžić: Crna Gora, ima potpredsjednika vlade i ministra sporta, kome je milija tuđa nego svoja država... (foto)

izvor: SB

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši