IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STARI MILOJKO UČESNIK ”PAROVA”, bio je ARKANOV glavni čovjek za…

Odkako su Milijana Bogdanović i njen 53 godine stariji muž Milojko Božić napustili Pilatoviće, njihove komšije i rođaci otkrivaju nevjerovatne stvari o najčudnijem paru.

Naime, stari Milojko nije toliko naivan koliko želi da se prikaže, jer se godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.

Božić se družio sa žestokim momcima u Beogradu kada je napustio selo i otišao da zaradi za porodicu. Zaposlio se u čuvenoj kockarnici u hotelu “Jugoslavija” na Novom Beogradu, koju je tada držao Žel.jko Ražn.atović Arkan.

Milojko je stekao Arkanovo povjerenje, pa je jedno vrijeme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio 15 godina i za to vrijeme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom Golubovićem je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji prisjeća se zajedničkih dogodovština.

“On je čovjek koji se svega nagledao i na kraju radnog vijeka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo”, otkriva za beogradske medije Milojkov komšija koji je insistriao da ostane anoniman i dodaje:

Čitaj još:   SRPSKI JACK TRBOSJEK: Arkanov koljač ubio je 13 osoba!

“Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbijedio djecu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvek ih je finansijski pomagao. Jedna ćerka mu je otišla u inostranstvo, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove djevojke, koji žive u skromnoj brvnari”, zaključuje mještanin Pilatovića, prenose beogradski mediji.

izvor: s

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši