IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. novembar 2019. godine

Ovan negativan, Bik entuzijatičan, Blizanci žive u prošlosti, Rak iskren, Lav kreativan, Djevica ljubomorna, Vaga nestrpljiva, Škorpija uživa u igrama, Strijelac motivisan, Jarac rasejan, Vodoliji treba odmor, a Ribe žive u iluziji. Ovo je dnevni horoskop za 08.11.2019. godine.

OVAN

Postepeno možete da ostvarite svoje ciljeve i da napredujete kada je u pitanju poslovni položaj. Ukoliko ste u vezi, očekuje vas period u kojem ćete imati nova ljubavna dešavanja sa osobom o koje vam jee stalo. Dobro se osjećate sasvim.

BIK

Riješili ste da se posvetite obavezama i da maksimum svoje energije usmjerite na posao. Polako dolazite do kriznih trenutaka sa osobom do koje vam je stalo. Od vašeg strpljenja zavisi da li ćete prevazići sve. Manji problemi sa krvnom slikom.

BLIZANCI

Očekuju vas neke poslovne promjene. Pred vama je povoljan period da pokažete svoje ideje na ovom polju. Novo poznanstvo koje je pred vama bi moglo da se pokaže kao veoma značajno. Pazite na želudac.

RAK

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom sada je vrijeme da razmislite o nekim promjenama koje su neophodne kako bi se ostvarilo poboljšanje. Očekuje vas početak veze u kojoj ćete imati mogućnost napretka. Problemi sa srcem.

LAV

Čuvajte se saradnika koji nisu iskreni prema vama i koji bi mogli da budu skloni tome da imaju loše namjere. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i osjećate da vas ta veza sve više opterećuje. Problemi sa disajnim putevima.

Čitaj još:   "NEĆEŠ SE IZVUĆI ŽIVA": Minu Vrbaški proganja nekadašnji MAKRO, Prijeti joj SMRĆU, želi da je vrati u posao... (foto)

DJEVICA

Moguće je da ćete imati veće troškove na polju posla. Očekuje vas period u kojem ćete biti nezadovoljni. Niste fokusirani na odnos sa voljenom osobom i moguće je da vam ona to na neki način zamjera. Dobro zdravlje danas.

VAGA

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Pred vama je faza u kojoj ćete želeti da pravite neke promjene. Dopada vam se osoba koja djeluje udaljeno ili kojoj ne možete baš sasvim lako da priđete. Smanjite unos masne hrane.

ŠKORPIJA

Poboljšanje na polju finansija vas raduje. Imate utisak da će vam svi poslovi sada krenuti na bolje. Gajite osjećanja ka osobi koju poznajete preko prijatelja ali se na neki način plašite nove veze. Izbjegavajte alkohol.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da realizujete planove koje ste imali za danas na polju posla. Voljena osoba će vam pokazati da želi da bude sa vama na duže staze i da joj je stalo do vas. Povedite računa o unosu tečnosti.

JARAC

Imate mnogo obaveza i očekuje vas povoljan dan da većinu toga razriješite na jedan pozitivan način. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je na neki način drugačija. Moguć je pad imuniteta.

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas želeti slobodan dan i neki predah od posla. Očekuje vas period koji može na ovom polju da vam bude rizičan. Priželjkujete nova poznanstva, želite da uđete u novu vezu. Moguć je manji pad energije.

Čitaj još:   Ko je nulti pacijent, korona se vratila, mjesto na trajektima zlata vrijedi... (foto)

RIBE

Ne želite više da radite posao u koji ne vjerujete i koji vam ne odgovara. Posvećeni ste ostvarenju nekih promjena na ovom polju. Možete da se nadate lijepom danu i pozitivnim promjenama u odnosu sa partnerom. Prijaće vam fizička aktivnost.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši