IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GALANTNI, ADEM LJAJIĆ: SKUĆIO BIVŠU, Kupio Sofiji stan u … (foto)

VELIKA ZVIJEZDA Fudbaler Bešiktaša je Sofiji tokom trogodišnje veze obezbijedio krov nad glavom na Dorćolu, gdje sada uživa s novim dečkom kad on dođe iz Madrida…

ISTANBUL: Regija, Sport, fudbal, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07: 11… ¸01: 59… GALANTNI, ADEM LJAJIĆ: SKUĆIO BIVŠU, Kupio Sofiji stan u …

Kupio Sofiji stan u kome se viđa sa Lukom…

Adem Ljajić finansirao je i skućio sada već bivšu djevojku Sofiju Milošević. Fudbaler je manekenki otplatio i opremio luksuzan stan na Dorćolu, a pored toga joj je i mjesečno davao pozamašan džeparac kako bi lagodno živela…

Jedna od naših najatraktivnijih manekenki u poslednje vrijeme u medijima je češće zbog svog ljubavnog života nego zbog poslovnih angažmana.

Glavna tema je njena veza s najplaćenijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, pa se često piše o tome na koje destinacije ju je on vodio i kakve poklone joj je kupio.

Ipak, fudbaler Real Madrida nije jedini koji se otvorio i bio galantan prema svojoj djevojci. Adem Ljajić je tokom trogodišnje veze s lijepom Sofijom na nju potrošio pravo bogatstvo, a danas ona u stan koji joj je poklonio Adem dovodi Luku!

Adem je bio veoma darežljiv prema Sofiji tokom čitave njihove veze, a posebno poslednjih godinu i po dana, kada je bilo reči i o braku. Pomogao joj je da otplati stan na donjem Dorćolu, opremio ga, sav namještaj je iz inostranstva.

Čitaj još:   ADEM Ljajić: Nije ušao u avion, da bi odletio za Srbiju, ostao je u gradu na Bosforu! (foto)

Adem je tu živeo kada je boravio u Beogradu, a ironija je što tu sada dolazi Sofijin novi dečko Luka Jović. Adem je Sofiji pomagao finansijski i na mjesečnom nivou.

Zavrtelo bi vam se u glavi kada biste čuli iznos. Ona je navikla na lagodan život, izlaske… Pritom ju je vodio i na putovanja, naravno, uvijek su to bili hoteli sa pet i više zvijezdica, kupovao joj je skupocene stvari. Sve to nije bilo ništa za Adema, jer je tada igrao u Italiji i zarađivao dva miliona eura godišnje – kaže naš izvor i podsueća da su Sofija i Adem raskinuli zbog daljine, o čemu je i ona pričala.

Nekoliko meseci nakon raskida sa Sofijom, Adem je družio svoju poznanicu iz djetinjstva, slikarku Zubejdu Dazdarević. Umjetnica iz Novog Pazara iza sebe ima brak i dvije ćerke, a prve slike s fudbalerom je objavila poslije Nove godine, kada su zajedno bili na Cecinom nastupu…

izvor agencije

Čitaj još:   SREBRENICA: Memorijalni centar Potočari poslao oštru poruku DRITANU Abazoviću, Leposaviću i Krivokapiću... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši