IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICAJAC UZEO 80.000 EURA DA UKLONI DOKAZE UBISTVA PAZARSKE PJEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ

Istraga o ubistvu pjevačice od samog starta je rađena traljavo. Kada je tijelo pronađeno, mjesto zločina nije zaštićeno, već je njim prodefilovala horda ljudi. Policajci, novinari, radoznali mještani gazili su unaokolo i uništili teren na kojem je trebalo naći dokaze koji bi mogli biti ključni.

Nova saznanja ukazuju da se to nije desilo slučajno, već da se radi o dobro osmišljenom planu!

– Nije samo mjesto zločina bilo propust. Pokazalo se da su i mnoge druge stvari u sklopu istrage odrađene neprofesionalno. Najpre se vjerovalo da je u pitanju nemarnost, ali sada mnogo toga ukazuje na to da se radi o sabotaži. Jedan od policajaca koji je radio na slučaju navodno je uzeo ogromnu svotu novca za svoje “usluge” – kaže naš izvor.

Osim mjesta zločina, propusti su pravljeni i kasnije. Kada je nađeno Jelenino tijelo, leš nije spušten na najlon, kako se to radi, već na travu, što je dovelo do kontaminacije bioloških tragova.

Čitaj još:   OLIJA LESLI, prerasla u uragan, PRIJETI EVROPI...

Kuća Marjanovića nije odmah pretresena, već tek nekoliko dana kasnije, a uviđaj nisu radili forenzičari Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP, već obični inspektori.

Naš sagovornik, ipak, objašnjava da zasad nema dovoljno dokaza da bi se poveo krivični postupak protiv policajca koji je, kako se sumnja, sabotirao istragu, što ne znači da ih uskoro neće biti.

izvor:kurir.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši