IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPOZORENJE Nova promjena vremena: Popodne nas čeka strašan udar…

Danas pretežno oblačno vrijeme s kišom…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, vijesti, 07: 51…  UPOZORENJE,nova promjena vremena: Popodne nas čeka strašan udar…

FHMZ je i za danas izdao upozorenje na olujni jugoistočni vjetar u košavskom području i na planinama, koji će na jugu dostizati udare preko 24 metra u sekundi…

Danas će biti toplo i vjetrovito, ujutru, a na istoku i prije podne, umereno do znatno oblačno, mestimično sa kišom…

Prije podne razvedravanje sa zapada…

U većem dijelu Posavine i na sjeveroistoku Bosne uglavnom bez padavina. Intenzivnije padavine u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini. Jaki udari juga u zapadnim, istočnim područjima Bosne i u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 6 do 14, a dnevna od 9 do 19°C.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno slaba kiša je moguća u Hercegovini, u zapadnim područjima Bosne i ponegdje u Krajini. Jutarnja temperatura od 6 do 14, a dnevna od 10 do 19°C.

Čitaj još:   Veliki šok pred parlamentarne izbore: Prosrpski DF od danas prestaje postojati, Medojević otkrio sve- POČELI SMO DA SMETAMO JEDNI DRUGIMA... (foto, video)

U petak umjereno oblačno vrijeme. Povremena i slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 5 do 14, a dnevna od 13 do 19°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je moguća u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 7 do 16, a dnevna od 13 do 20°C.

Slično vrijeme zadržaće se do kraja mjeseca…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši