IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. novembar 2019. godine

Ovan znatiželjan, Biku nedostaje partner, Blizancima sve ide od ruke, Raku na pomolu nova ljubav, Lav sujetan, Djevica nervozna, Vaga osjetljiva, Škorpija usamljena, Strijelac kreativan, Jarac pod stresom, Vodolija svadljiva, a Ribama problemi u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za 15. novembar 2019. godine.

OVAN

Obaveze koje imate ispred sebe ćete završiti veoma brzo i lako, uz pravu organizaciju stvari. Povoljan je dan za flert je pred vama. Očekuje vas pozitivna atmosfera kada je u pitanju ljubavno polje. Nemate probleme sa zdravljem.


BIK

Možete da očekujete dobru komunikaciju sa saradnicima. Zajedno idete ka zajedničkim ciljevima. Osjećanja koja ste imali ka bivšem partneru se gase i konačno ste spremni da ostvarite novu vezu. Posjetite stomatologa.

BLIZANCI

Sreća vas prati danas. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Uživate u flertu i stalo vam je do toga da se pred osobom koja vam se dopada pokažete u najboljem svjetlu. Odlično se osjećate.


RAK

Očekuje vas prilika za novi posao. Pred vama je odlična faza u kojoj možete da ostvarite svoje ambicije. Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna ili ima neku tajnu. Osjećate se generalno dobro.


LAV

Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude zahtjevniji posao nego što očekujete. Možete da se oslonite na svog partnera koji se maksimalno trudi da vam ugodi i da bude tu za vas u svakom pogledu. Problemi sa hormonima.

Čitaj još:   PODGORICA: Predsjedništvo DPS- a raspravljalo o modalitetima rješavanja političke krize... (foto)

DEVICA

Dokazaćete svoje sposobnosti i sebi i drugima. Možete da očekujete povoljan period za posao. Potrudite se oko toga da voljenoj osobi stavite do znanja kakva su vaša očekivanja od veze koju imate. Povećajte unos vitamina i pazite na sebe.


VAGA

Pred vama je povoljan dan na polju posla. Možete da očekujete da ćete imati podršku bliskog okruženja. Ukoliko planirate susret sa osobom do koje vam je stalo, možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Odlično se osjećate!


ŠKORPIJA

Niste baš zadovoljni situacijom koju imate na ovom polju i spremni ste za povlačenje većih poteza i promjena. Ukoliko ste se upustili u neobaveznu vezu, sada biste mogli da se odlučite za kraj tog odnosa. Izbjegavajte cigarete i alkohol.


STRIJELAC

Možete da očekujete veoma povoljan dan na ovom polju. Uskoro vas očekuje i poboljšanje zarade. Imate dobar odnos sa osobom koja vam se dopada i zadovoljni ste okolnostima na polju ljubavi. Bez ikakvih problema sa zdravljem.


JARAC

Iako ste zabrinuti, riješićete poslovne probleme. Okolnosti koje vas okružuju će se mijenjati u vašu korist. Nova ljubav je pred vama. Bićete spremni da se otvorite ka novoj osobi. Pad imuniteta je moguć kod vas.

VODOLIJA

Pred vama je prilika da napredujete i da ispunit očekivanja svoje okoline. Bićet zadovoljni sobom. Ako ste slobodni, možete da se nadate ostvarenju novog poznanstva sa osobom koja će vas zaintrigirati. Nema većih problema sa zdravljem.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Šta misli ANDRIJA Mandić o napadu Šešelja na DRAGINJU Vuksanović- Stanković, najbolje govori objava njegovog partijskog druga... (foto)


RIBE

Pred vama je naporan dan za poslovno polje. Možete da očekujete dosta raznih komplikacija. Manji nesporazumi sa voljenom osobom su pred vama ali ćete na kraju ipak uspjeti sve da riješite. Mogući su problemi sa probavom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši