IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI OBRAČUN ZBOG FATALNE ŽENE: Pomahnitali MOMAK pucao na novog DEČKA bivše djevojke, a onda mladiću PRISLONIO PIŠTOLJ NA ČELO!

Policija je uhapsila tri osobe iz Jagodine i Beograda zbog pucnjave i fizičkog obračuna u kom je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.

Kako piše portal Centralmedia, do obračuna je došlo zbog djevojke. Naime, oko nje su se posvađali bivši i sadašnji momak, svi iz Beograda.

Kako prenosi ovaj portal, bivši mladić fatalne djevojke došao je naoružan pištoljem i pokušao je da “zaustavi” njenog sadašnjeg mladića hicima iz pištolja. Ova drama odigrala se u Jagodini u Sinđelićevoj, a potom i u Ulici Stanoja Glavaša.

Kako prenosi lokalni portal, dok je mladić pucao ulicom je naišao drugi automobil u kom su bila dva Jagodinca. Naoružani Beograđanin im je prišao, i kroz spušteno staklo na prozoru prislonio cijev pištolja na čelo suvozača i naredio mu da izađu iz vozila!

Čitaj još:   KRVAVI OBRAČUN: Detalji tuče na Ilidži, migranti ubili jednu osobu, policija traga za počiniocima... (foto)

Jagodinci su, kako su kasnije ispričali policajcima, mislili da pištolj nije pravi te su momku rekli da baci oružje i da se obračunaju “fer”. Beograđanin je nasrnuo na mladiće i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. U tuči su mu mladići iz Jagodine oteli i oružje.

Dva mladića iz Jagodine ubrzo su uhapšena zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, a naoružani Beogranin zbog kršenja više zakona o držanju oružja, ugrožavanja sigurnosti i izazivanja opšte opasnosti!

izvor: kurir.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši