IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CIJELA ITALIJA JURI SRBINA: Nakon filmskog bjekstva karabinjeri krenuli u lov na neuhvatljivog RADETA!

Italijanska policija intezivno traga za Srbinom Radetom Nikolićem (38), koji je u subotu pobjegao iz zatvora u gradu Frozinone.

Naime, Srbin je tokom vikenda dobio dozvolu od uprave da izađe na nekoliko sati iz zatvora kako bi posjetio svoju porodicu jer mu je, navodno, sin teško bolestan. Prilikom posjete djetetu je pozlilo, a on je iskoristio priliku i umakao policajcima koji su ga čuvali.

Italijanski mediji prenose da je Nikolić bio iza rešetaka zbog teških krivičnih djela, uključujući i saučesništvo u ubistvu. On je takođe u zatvorima u kojima je bio važio za “problematičnog”.

Podsjetimo, osumnjičeni je bjekstvo izveo tako što je u pratnji sedmorice policajaca krenuo ka kući u Napulju. U jednom trenutku njegovom sinu je navodno pozlilo, a osumnjičeni je iskoristio gužvu, zatražio da ode u kupatilo i tada umakao kroz prozor, prenose italijanski mediji. Policija je ubrzo shvatila šta se dešavalo i dala se u potragu za bjeguncem.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: PROFESORICA RUSMINA BAJRIĆ PRESELILA NA AHIRET-''Škola je izgubila najljepši osmijeh''

Pretpostavlja se da je osumnjičeni duže vrijeme planirao bjekstvo iz zatvora i to u saradnji sa porodicom. Sumnja se da dete uopšte nije bilo bolesno, već je simuliralo prehladu kako bi ocu pomoglo da dobije dozvolu da izađe iz zatvora, a potom ostvari svoj plan i pobjegne, pišu mediji.

Takođe, u prilog tome ide i informacija da je policija koja istražuje njegov bjeg pronašla isečene kablove kamera video-nazora, piše “La Republika”.

Policija je ubrzo alarmirala cijelo ovo područje i zatvorila sve izlaze iz ovog mjesta. Ubrzo je objavljen i apel mještanina da je u toku potraga za muškarcem srednjih godina, visokim oko 1,78 metara, koji ima smeđe oči i kosu. Kako je navedeno u pitanju je opasna osoba, zamoljeni su svi građani da, ukoliko ga vide, odmah pozovu policiju.

izvor: srbijadanas.rs

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši