IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ, DANAS LIKVIDIRAN U NIŠU: Od ranije poznat policiji, a evo za šta ga sve sumnjiče… (foto)

Ubijen u elitnom naselju Beverli Hils, od momenta ubistva u ovom gradu se vode spekulacije ko bi mogao da stoji iz a brutalne likvidacije i ko je on zaista…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 20: 11…21: 25…  MILOŠ, DANAS LIKVIDIRAN U NIŠU: Od ranije poznat policiji, a evo za šta ga sve sumnjiče… (foto)

Kako nezvanično saznajemo, Miloš R. se nedavno doselio u naselje sa ženom i djetetom, gdje je iznajmio stan ispred koga je danas nasrtadao. 

Miloš je prema nezvaničnim saznanjima bio poznat niškoj policiji od ranije i to zbog povezanosti sa paljenjem automobila u centru ovog grada. Spšekuliše se da bi ovo mogla biti osveta za načinjena kriminalna dijela.

Gradski kuloari daju i drugu stranu medalje, po kojoj je Miloš žrtva rata narko-klanova, jer se povezuje i sa dilovanjem droge.

Čitaj još:   HEROJI DANA Aldin i Almir: Poznato stanje male bebe koju su izvukli iz ledene Morače... (foto, video)

Podsetimo, na Miloša R. je neposredno po izlasku iz stana ispaljeno šest hitaca, a dva su bila kobna. Mladić je pokušao da pobjegne u svoju garažu, kako bi se spasao, ali nije uspio u tome. Na samom ulazu garaže je pao i nastradao smrtonosno pogodjen…

U tom momentu u stanu su bili njegova žena u djete, koje je policija neposredno poslije zločina odvela na sigurno.

Policija ispituje sve motive za ubistvo Miloša R. i intenzivno traga za napadačem…

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši