IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. novembar 2019. godine.

Ovan iscrpljen, Bik ima prevelika očekivanja, Blizanci se preispituju, Rak mašta o jednom Jarcu, Lav pretjerano brine, Djevica nervozna, Vaga anksiozna, Škorpija zaljubljena, Strijelcu fali motivacije, Jarac zabušava, Vodolija ljubomorna, a Ribama fali kreativnosti. Ovo je dnevni horoskop za 22.novembar 2019. godine.

OVAN

Nije vam lako da riješite probleme koji su vas toliko opteretili jer nemate sa kim da ih podjelite. Povlačite se u sebe i ne primjećujete sve prilike za nova poznanstva koje vam se ukazuju. Sklonost ka gojenju je naglašena.

BIK

Osećate da su vam potrebne promene na poslovnom planu, ali nećete moći brzo da ih pokrenete. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, a vama će trebati vremena da odlučite da li želite vezu sa njom. Problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Previše se oslanjate na druge ljude i nije vam lako da neke poslove preuzmete na sebe i da ih sami završite. Upoznaćete osobu koja će u vama da probudi radoznalost, ali i osećaj nesigurnosti i straha. Nervni sistem vam je osetljiv.

RAK

Danas možete da donesete presudne odluke za vašu poslovnu budućnost. Pred vama je dobar dan. Osjećate se sve usamljeno iako ste u vezi i niste zadovoljni odnosom sa partnerom. Hronični problemi vas muče.

LAV

Veoma je vjerovatno da ćete morati da mijenjate neke stvari na polju posla u narednom periodu. Shvatate sve više da vaš partner želi da mu budete maksimalno posvećeni i njegova posesivnost vam smeta. Izbjegavajte alkohol.

Čitaj još:   Automobil sletio sa autoputa i zapalio se, OTAC I ĆERKICA IZGORELI, DVIJE PORODICE TUGUJU... (foto i video)

DJEVICA

Finansijski preokreti vam unose dosta stresa i tenzije i osjećate da vam se tlo pod nogama izmiče. Moguće je da ćete imati probleme u ljubavnoj vezi zbog partnera koji je prema vama neiskren. Problemi sa urinarnim traktom.

VAGA

Moguće je da ćete praviti veće greške kada je u pitanju posao i da će vam biti potrebno dosta vremena da ih ispravite. Iako osjećate da postoje veći problemi između vas i voljene osobe, vi se borite za ljubav. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Došlo je vrijeme da se posvetite tome da proširite svoj posao i da neke stvari mijenjate polako na bolje. Svjesni ste koliko mana ima vaš partner i prihvatate ga bez obzira na sve jer ga zaista volite. Problemi sa pijeskom u bubrezima.

STRIJELAC

Moguće je da dugo čekate na ostvarenje poslovnog projekta koji će vam doneti poboljšanje finansija. Trenutno vam ljubav nije na prvom mjestu i više ste okrenuti nekim drugim stvarima. Muče vas problemi sa hroničnim umorom.

JARAC

Vi ne želite da se prilagođavate drugima i da na poslovnom polju nađete najbolje moguće rješenje. Vaša veza sa voljenom osobom polako dolazi do nepovoljne faze i javljaju vam se novi problemi. Mogući su problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Imaćete više slobodnog vremena tokom današnjeg dana jer vas ne očekuje veliki broj obaveza. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da ostvarite stabilnost na ljubavnom planu. Ne biste trebali da očekujete probleme.

Čitaj još:   DANAS ĆE DA GRMI, PUŠE, PADA, A BIT ĆE I GRADA: Prognoza u narednih nekoliko dana ne obećava… (foto)

RIBE

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih saradnika i na poslovnom polju vas prati mnogo nervoze i problema. Veoma vam je lijepo sa trenutnim partnerom i osjećate se dobro kada provodite vrijeme zajedno. Problemi vezani za pritisak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši