IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEŠELJ OPET OPLEO PO LJAJIĆU – ”RASIM JE ŠPIJUN”

Vojislav Šešelj je u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na  špijunsku aferu. On je iskoristio cijelu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije. Tako je iznio tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade.

Lider SRS-a Vojislav Šešelj juče je u Skupštini upozorio da je vlast neadekvatno reagovala na takozvanu špijunsku aferu i izašla s tim u javnost prije nego što je završena istraga, što bi, prema njegovom mišljenju, moglo da naruši odnose Srbije i Rusije. On je iskoristio cijelu priču o špijunskom ratu i da napadne neke ministre u Vladi Srbije, tvrdeći da su oni podjednako opasni kao i strani agenti…

– Brnabićeva kaže da je situacija vrlo ozbiljna. Pa pitam prijeti li rat ili bombardovanje i koju tajnu je naš oficir mogao da otkrije Rusima i ima li neka tajna koju ne znaju već i Rusi i Amerikanci – rekao je Šešelj i odgovarajući sam na to pitanje konstatovao da nema. On je istovremeno iznio tvrdnje da su ministri Zorana Mihajlović i Rasim Ljajić špijuni precizirajući i za koga tačno rade…

– Zorana Mihajlović radi za Amerikance, a Rasim Ljajić za Engleze, to znaju svi u državnom vrhu i o nekim temama koje su zaista važne razgovori se vode isključivo kada njih dvoje nisu tu.

Čitaj još:   SANDŽAK: Aktivirana ekološka bomba kod Sjenice, ne mogu da žive od ogromne količine smeća, smrada i pasa lutalica (foto)

Šef radikala juče je kazao i da je za Srbiju najbitnije da zadrži dobre odnose s Rusijom…

 Za mene je Srbija otadžbina, a Rusija majka. Za Srbiju sam spreman sutra da poginem, ali isto tako bih poginuo i za Rusiju – naveo je Šešelj.

Na Šešeljeve optužbe da radi za strance ministarka Zorana Mihajlović žestoko je uzvratila…

– Kada vas čovek koji je nosio majice s likom Donalda Trampa, predsednika SAD, optuži da radite „za Amerikance“, onda jedino možete da se zapitate kakav je to haos u glavi tog čovjeka! Jedini moj poslodavac su Srbija i njeni građani, a gospodinu Šešelju želim mir u glavi – kazala je ministarka za „Alo!“.

Rasim Ljajić se nije oglašavao ovim povodom.

Govoreći o špijunskoj aferi, Šešelj je juče rekao i da je možda „Rus želio da kupi vagon za krave ili licencu za burek“.

– Možda je Rus htio da kupi neki vagon da mu krave ne krepaju jer se očekuje sibirska zima u Rusiji. To je neka sitna lova, izgleda po sto eura da su novčanice, pa mu dođe oko 1.000 evra, šta je to toliko vrijedno? Možda je licencu za proizvodnju bureka prodao nekom neko – još se ne zna koji je to Srbin, ako je uopšte Srbin. Dajte da to naše službe ispitaju, osumnjičenog privedu i podnesu izvještaj, a onda u javnost da izađu s informacijom koja ne mora biti sveobuhvatna.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Iz Štaba za vanredne situacije, umrlo je 8 pacijenata petero iz Sjenice ...

izvor: Alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši