IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENA DADILJA: Šamarala dječaka u igraonici , kamere sve snimile… (video koji uznemirava)

Mediji su objavili snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi da žena u “igroteci” kafića šamara djete i gura ga da sjedne na stolicu…

SKOPLJE: Makedonija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota, 23: 11…12: 55…  UHAPŠENA DADILJA: Šamarala dječaka u igraonici , kamere sve snimile… (video koji uznemirava)

Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje djete koje je čuvala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi, 59-godišnja Ž. P. je uhapšena u četvrtak u 15.57, nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj “igroteci” ona “fizički napala maloljetno djete”.

Policija i skopski tužilac koji su izvršili uviđaj, utvrdili su da je Ž. P. angažovana da radi kao dadilja kod Skopljanke D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina.

Čitaj još:   SENAD BAŠIĆ- "Legendarni Rukfaš", zabrinuo sve zbog zdravstvenih problema: BIO SAM U BOLNICI 21 DAN... (foto, video)

BROJNI Lokalni mediji su objavili snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi da žena u “igroteci” kafića šamara djete i gura ga da sjedne na stolicu.

To nije prvi put da je u Skoplju uhvaćena dadilja da maltretira djete.

Prethodno je 2015. kamerom koju je otac postavio u igračku, snimljena dadilja koja maltretira devetomijesečnu bebu…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši