IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Čaba Der”nasmijani ubica” iz Srbije: Otkrio, ZAŠTO je postao zloglasni KRVOLOK… (foto i video)

Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gdje je vremenom postao zločinac no 1…

BUDIMPEŠTA: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, nedelja, 24: 11, 09: 55… Čaba Der”nasmijani ubica” iz Srbije: Otkrio, ZAŠTO je postao zloglasni KRVOLOK…

Čaba Der (39) “nasmIjani ubica” koji je uhapšen 1. marta ove godine u Pragu zbog naručenog ubistva Nebojše Markovića i još dvIJe likvidacije u Holandiji i Mađarskoj otkrio je žašto je postao zloglasni ubica.

On je trenutno iza rešetaka u Mađarskoj, a na pitanja je odgovarao posredstvom svog advokata, dr Danijela Trna.

Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gdje je vremenom postao zločinac.

– U podzemlju ne postoji mjesto da sjednemo i porazgovaramo, već samo situacije u kojima ubijate ili budete ubijeni! Oni koji žive u organizovanom podzemlju znaju da u svakom trenutku mogu da izgube glavu. Svako može da se stavi u poziciju u kojoj zna da umrijeti i zbog toga mora da bira ili jedno ili drugo – rekao je Čaba Der.

Prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovačkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsekao u znak opomene.

Čitaj još:   NAPETO U BANJOJ LUCI: Početak protesta, sve nadgleda EUFOR, oglasio se etspert Milorada Dodika... (foto, video)

Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu. Kamere za video nadzor su ga snimile dok je u bijeloj jakni i sa osmjehom na licu prišao Markoviću i ubio ga. Ispostavilo se da je ubio pogrešnog i da porodica Marković i čovjek koji je bio na meti žive u istoj zgradi.

gg

Foto: Foto: Youtube/PrintScreen/OpsporingVerzocht/Instagram/dercaba80

Kamere su ga snimile i 30. juna 2018. u Amsterdamu, kada je u jednom italijanskom restoranu naočigled brojnih gostiju hladnokrvno pucao u glavu Ivanu Serdarušiću (62), kontroverznom hrvatskom biznismenu, koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina.

Mađarska policija ga sumnjiči da je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na jednom parkingu u Budimpešti tako što ga je natjerao da klekne i pucao mu u glavu. Njegovo tijelo je bacio u obližnji potok i pobjegao, a u automobilu ubijenog su pronađeni droga i novac. Sumnja se da su došli u sukob jer je Čaba pokušao da mu proda drogu pomiješanu sa zaslađivačem…

Čitaj još:   Podignuta OPTUŽNICA: Košarkaš optužen, prijeti mu višegodišnja ROBIJA! (foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši