IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS NA PINKU, ZA MALO TUČA: Šešelj, Miša i Milica u klinču, hoćeš li vode, on bi rakiju! (foto i video)

Emisija imala rekordnu gledanost, gostujući u emisiji “Pravac” Vojislav Šešelj, visoka funkcionerka Zavetnika, Milica Đurđević Stamenkovski i predsjednik Srpske desnice Miša Vacić pokušavali su da dokažu da su isključivo oni istinski zastupnici srpskih nacionalnih interesa…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, nedelja, 24: 11, 13: 55… HAOS NA PINKU, ZA MALO TUČA: Šešelj, Miša i Milica u klinču, hoćeš li vode, on bi rakiju! (foto i video)

U emisiji koja je imala rekordnu gledanost, što ne čudi jer su se ovo troje sagovornika prvi put našli na jednom mijestu, pljuštale su teške riječi…

Šešelj je podsjetio da se Vacić tri puta učlanjivao u SRS, a da mu sada na podmukao način i uz pomoć vladajuće strukture otima ljude na lokalu, da mu je odavno mjesto u zatvoru, prekidao Vacića dok govori, naglašavajući da je stariji i obrazovaniji od njega, što mu i daje za pravo da mu upada u riječ kad poželi, ali mu je i poručio da “opere noge”.

Vacić je za njega tvrdio da je neinformisan i da mu je “Laufer zakazao”. Miša je pitao Milicu odakle joj novac za ljetovanje, s obzirom na to da je “ove godine bila na tri različita mora” dok je on bio “samo četiri dana na Zlatiboru”.

Čitaj još:   VELIKA RAZLIKA: Evo koliko košta kvadrat stana u Sarajevu a koliko u ostatku FBiH... (foto, video)

– Išla je u Italiju, na Bled – nabrajao je Vacić pokazujući i Miličine fotografije s ljetovanja. 

– ’Oćete malo vode da popijete, gospodine Vaciću? Nemojte se kompromitovati još više, zadržite minimum dostojanstva – nutkala je Milica vodom Vacića, dok je Šešelj dobacivao:

– Možda bi radije rakiju.

Ni dan nakon emisije strasti se nisu stišale…

Vacić je juče za pojedine portale izjavio da mu je “to gostovanje bilo značajno jer se još jednom uvjerio da Srpska desnica nema konkurenciju”…

– Iznenadio sam se koliko Šešelj nema informacija, potpuno je neinformisan. Tvrdio je da su mi naprednjaci skupili potpise, a niko mi nije skupio potpise jer mi još nismo registrovali stranku. Ovu Milicu ne bih ni komentarisao posebno, pokazala je u emisiji ko je i šta je i na šta je sve spremna. Milica je svijesno lagala, a Šešelj je to radio jer nije imao prave informacije. Potvrdio sam u svakom slučaju da su i jedno i drugo potpuno bezopasni, da nisu konkurencija Srpskoj desnici, već naprotiv. Uvjeren sam da će jednog dana i Milica i Šešelj svoje stranke utopiti u Desnicu – nada se Vacić.

Milica, s druge strane, sumirajući impresije kaže da je Vacić u emisiji potvrdio svoj rijaliti karakter…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. septembar 2023. godine…

Šešelj na emisiju nije želio da se osvrće ostavljajući gledaocima da sami donesu svoj sud…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši