IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FIRMA U SRBIJI: Gajili opijate, zaplijena 4,5 tone marihuane… (foto)

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšen je P.K., odgovorno lice firme…

STARA PAZOVA: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 26: 11, 22: 55… FIRMA U SRBIJI: Gajili opijate, zaplijena 4,5 tone marihuane…

Policija je na poljoprivrednom dobru u vlasništvu firme Jovanjića otkrila ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane i zaplijenila više od četiri i po tone tog opijata.

Policija je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal našla na poljoprivrednom dobru u blizini Stare Pazove ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u viještačkim uslovima.

Zaplennjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika u sirovom stanju ukupne težine 3.954 kg, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšen je P.K., odgovorno lice firme Jovanjica u čijem vlasništvu je to poljoprivredno dobro.

Osumnjičen je da je bio vođa organizovane kriminalne grupe koja se bavila gajenjem marihuane.

Čitaj još:   Milutin CEROVIĆ: Srpski DESPOT i gaulajter u pohodu na Crnu Goru... (foto)

Zbog istog krivičnog djela, kao članovi grupe, uhapšeno je osam zaposlenih u firmi Jovanjica, dok se za još jednom osobom traga.

Protiv P.K. je podnijeta i krivična prijave zbog sumnje da je falsifikovao službenu legitimaciju. Protiv vozača automobila u kojem je bio P.K, podnijeta je prekršajna prijava jer je vozilo „bilo opremljeno svijetlosnom i zvučnom signalizacijom mimo zakona“.

Zbog istog krivičnog dela, a kao članovi grupe uhapšeni su M. Z. (39), Ž. B. (55), H. S. (36), J. B. (44), Ž. P. (26), B. V. (35), M. B. (36) i H. P. (41), svi zaposleni u firmi “Jovanjica”, dok je policija za još jednom osobom raspisala potragu i za njom se intenzivno traga.

Pretresom prostorija firme Jovanjića nađeni su i jedan pištolj i jedan revolver, zbog čega će protiv P.K. biti podnijeta i krivična prijava zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: Agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši