IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA NESREĆA NA AUTO- PUTU: Četvero mrtvih, šestero povređenih, kamion naleteo na kombi… (foto i video)

Nesreća se, kažu u policiji, dogodila u 10:35, prema prvim informacijama, poginila su 4 putnika kombija koji se sudario sa kamionom kraljevačkih tablica…

NIŠ: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 29: 11, 12: 55…  STRAVIČNA NESREĆA NA AUTO- PUTU: Četvero mrtvih, šestero povređenih, kamion naleteo na kombi…

Četiri osobe su poginule, a šest je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 10.35 časova na auto- putu Beograd- Niš, u blizini mjesta Gornja Trnava.

FOTO: PRINTSCREEN KURIR TV

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je kamion iz Kraljeva naletio na kombi kragujevačkih registracija koji je prevozio 10 osoba, a koji se navodno nalazio u zaustavnoj traci. Prema nezvaničnim informacijama, nastradalo je četvoro iz kombija. 

Povređeni su prebačeni u nišku bolnicu. U Policijskoj upravi Niš kažu da je povređene zbrinula Hitna pomoć i da uviđaj još traje.

Očevici koji su prolazili auto-putem kažu da je prizor stravičan.

Čitaj još:   Bacili bombu ispred kuće, "Zadrugara" Tome Panića, maneken uznemiren... (foto)

U sudaru kamiona i kombija na auto-putu Niš – Beograd, nedaleko od Draževca kod Niša na licu mesta poginule su 4 osobe, a povređeno je njih šestero. U Policijskoj upravi Niš kažu da je povređene zbrinula Hitna pomoć i da uviđaj još traje.

Nesreća se, kažu u policiji, dogodila u 10:35. Prema prvim informacijama, poginila su 4 putnika kombija kragujevačkih registracija, koji se sudario sa kamionom kraljevačkih tablica.

U kombiju je ukupno bilo 10 putnika. Uviđaj još traje. – navode u policji. Hitna pomoć je na terenu i prevozi povređene u niški Klinički centar.

Očevici koji su prolazili auto-putem kažu da je prizor stravičan. Strašno je. Ljudi leže po auto-putu – navodi jedan Aleksinčanin.

Uskoro opširnije…

Izvoir agencije i Južne vesti

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši