IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENA TROVAČICA, DUŠANKA: Dugovala 30.000 eura Dragiši, htijela da ga ubije bromazepamom…

Dušanka uhapšena je u Beogradu zbog sumnje da je izvršila dva teška krivična djela, ubistva u pokušaju iz koristoljublja, kao i pokušaja ubistva…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01: 12, 17: 35… UHAPŠENA TROVAČICA, DUŠANKA: Dugovala 30.000 eura Dragiši , htijela da ga ubije bromazepamom…

Sumnja se da je Dušanka 1. novembra u beogradskom naselju Železnik pokušala da otruje Dragišu J. (85) ako što mu je u hranu stavila veću količinu bromazepama, a potom ga natjerala da sve pojede.

Nesrećni muškarac je učinio kako mu je rekla, a ubrzo se onesvestio. Njega je bez svijesti našla ćerka, koja je obaviijestila nadležne organe.

Kako se saznaje, ona je Dragiši J. (85) dugovala 30.000 eura koje joj je pozajmio u više navrata. Dušanka se zatim, kako bi izbjegla vraćanje duga, odlučila da ga otruje. Inače, ona je dolazila kod njega povremeno da mu čisti stan.

Čitaj još:   ALARM I POZIVI IZ SARAJEVA: Prvi put nakon agresije na Bosnu i Hercegovinu „Zelene beretke“ kreću sa prijemom novih članova… (foto)

Ona je 25. novebra otišla kod izvjesnog Čedomira B. (89) takođe iz Železnika i pokušala da ga otruje na isti način bromazepamom. Njega je bez svijesti za kuhinjskim stolom našla snaja koja je pozvala policiju i Hitnu pomoć.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši