IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIRURG MILUTIN: Dobio otkaz i BACIO BOMBU NASRED ULICE

Doktor Milutin M. (57) koji je priveden zbog sumnje da je 27. oktobra bacio “kašikaru” u Ulici Stevana Mokranjca u Donjem Milanovcu kod Majdanpeka, od ranije je poznat kao kontroverzna ličnost koja svoje upitne stavove naširoko dijeli na društvenim mrežama.

Do hapšenja je došlo nakon što je Milutinov DNK vještačenjem pronađen na eksplozivnoj napravi. Po privođenju je tvrdio da nema veze sa eksplozijom, ali je poligrafsko ispitivanje odbio. Međutim, na prijedlog tužilaštva, Milutinu je ipak određen pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim informacijama, do bombaškog napada je došlo jer je Milutinu prije pet godina zapaljen džip, ali, kako počinioci ni do danas nisu otkriveni, odlučio je da zakon uzme u svoje ruke i razračuna se sa sugrađaniom. Srećom, u eksploziji niko nije povrijeđen.

Ime Milutina M. od ranije je poznato srpskoj javnosti, a posebno korisnicima društvenih mreža, na kojima ima nekoliko profila.

Čitaj još:   NA AHIRET PRESELIO HEROJ PODRINJA ZAIM BEŠOVIĆ...

Javnost ga pamti po aferi staroj desetak godina, iz perioda kada je Milutin radio u Zdravstvenom centru Majdanpek. Navodno je postavio kamere u svoju ordinaciju i krišom snimao pacijente. Nakon toga je dobio otkaz, a karijeru je nastavio u privatnoj praksi.

Međutim, korisnicima društvenih mreža poznatiji je po skandaloznim izjavama i stavovima koje je naširoko dijelio. Tako je otvoreno govorio o tome kako nikako ne može postojati ravnopravnost između žena i muškaraca, te da, na primjer, žena nikako ne može biti vojnik i policajac onako kako to može muškarac. Širio je i svoje antivakserske ideje putem društvenih mreža, zbog čega su mu profili bili gašeni.

Svojevremeno je na jednom od svojih profila objavljivao fotografije nepoznatih djevojaka koje je fotografisao po tržnim centrima, autobusima, ulicama i slično.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši