IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZADRUGA: EDIS ne želi da živi u Beogradu a DRAGANA neće u NOVI PAZAR

Dragana Mitar je potpuno rastrzana između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda. Kako ne može da prelomi i odluči se za jednog od njih, ona je tokom jutra povela ozbiljan razgovor sa rijaliti cimerima Saškom Karan i Markom Đedovićem.

Naime, Dragana sumnja da Tomović želi da igra sa njom rijaliti i zato ne smije da se prepusti osjećanjima, dok je Edo taj koji joj je mnogo puta pomogao u životu.

Torta je svjestan donekle da je on kriv za moj razvod braka. Ja kada sam upoznala Eda, on je tad sa ženom živio. On se u mene zaljubio, ista priča kao sa Sinišom i kad se stvar otela kontroli, on je ženi priznao. Njegovi su ga savjetovali šta da radi, da se razvede. On nije želio da ja budem razlog njegovog razvoda, njegova žena mu je prelazila preko mnogih prevara. Sad Siniša nudi sporazumni dogovor, hoće da spoji imovinu i razvod. Tenzija između mene i Eda postoji još od avgusta. On ne želi da živi u Beogradu. Ja ne znam kako ja sa sinom da idem za Novi Pazar – započela je Dragana razgovor sa Saškom i Đedovićem.

izvor: pink.rs

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Određen pritvor ubici Nedžiba Kačara…
Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši