IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME Danas: Ujutru slab mraz, niska oblačnost, temperatura do 5 C…

U četvrtak ujutru u većem dIJelu regiona slab i umjeren mraz i magla koja će se ponegdje zadržati duže tokom dana…

SARAJEVO: BiH, putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04: 12, 05: 25… VRIJEME Danas: Ujutru slab mraz, niska oblačnost, temperatura do 5 C…

U BiH će danas ujutru biti slab mraz, mjestimično magla i niska oblačnost koja će se u većini krajeva zadržati duže tokom dana, a kasnije poslije podne i uveče smanjenje oblačnosti.

Najniža temperatura od -5 do -1 stepena, najviša dnevna od jedan do pet stepeni C, saopstio je Federalni hidrometeoroloski zavod Bosne i Hercegovine.

U Sarajevu će ujutru biti slab mraz, magla i niska oblačnost koja će se zadržati duže tokom dana. Kasnije poslije podne i uveče smanjenje oblačnosti.

Najniža temperatura od – 3 do – 1 stepena, najvisa dnevna oko četiri C.

Čitaj još:   TEMPERATURE U NAGLOM PADU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

NAREDNOG DANA U četvrtak ujutru u većem dijelu zemlje slab i umjeren mraz i magla koja će se ponegdje zadržati duže tokom dana.

U petak toplije, tokom dana postepeno povećanje oblačnosti s jugozapada, poslije podne, uveče i noću mjestimicdno slaba kiša.

Za prvi naredni vikend mjeseca decembra i početkom naredne sedmice toplije, pretežno oblačno s kišom. Zatim, od utorka kratkotrajno zahlađenje s kišom i snijegom...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši