IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Profesorka, se na saslušanju, našalila na račun malog Barona Trampa, a Melanija uputila joj OŠTRE RIJEČI prekora… (foto)

Prva dama SAD Melanija Tramp opomenula je profesorku koja je tokom saslušanja u proces opoziva Donalda Trampa napravila šalu na račun imena njihovog sina Barona.

VAŠINGTON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 05: 12, 11: 55… Profesorka, se na saslušanju, našalila na račun malog Barona Trampa, a Melanija uputila joj OŠTRE RIJEČI prekora…

Melanija Tramp opomenula je profesorku koja je tokom saslušanja u proces opoziva Donalda Trampa napravila šalu na račun imena njihovog sina Barona.

Profesorka sa Univerziteta Stanford Pamela Karlan je tokom saslušanja istakla razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trampovog sina praveći šalu o razlici između predsednika i kraljeva.

– Predsjednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može ga proglasiti baronom – rekla je Karlan.

Na to je reagovala Melanija Tramp koja je profesorki poručila da bi trebalo da se stidi zbog takve izjave…

Čitaj još:   OVO SU SVE ČEŠĆA IMENA KOJA RODITELJI DAJU SVOJOJ DJECI! Mnogi misle da potiču sa BALKANA- Ovo je prava istina o njihovom porijeklu... (foto)

– Maloljetno djete zaslužuje privatnost i treba da bude van politike. Pamela Karlan trebalo bi da vas je sramota vašeg bijesa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korišćenja djeteta – napisala je Melanija Tramp na Tviteru.

Malo kasnije, Karlan se izvinila i rekla da je pogrešila.

– Voljela bih da se predsjednik izvini za stvari koje je radio i koje su pogrešne, ali ja žalim što sam to rekla – rekla je Karlan…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši