IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRMI-OGLASIO SE DRAGANIN MUŽ…

Draganin još j zakoniti suprug, Siniša Dragutinović, sa kojim je u brakorazvodnoj parnici, oglasio se i rekao šta misli o ovom trouglu.

Dragana Mitar je danima u žiži javnosti otkako je njen ljubavnik Edis Edo Fetić, poznatiji kao Gospodin Torta, ušao u rijaliti “Zadruga 3” i prekinuo njenu romansu sa Vladimirom Tomovićem.

Zadrugarka je od tog dana na mukama, pošto ni ona sama ne zna da li želi da bude sa Edom ili sa kršnim Crnogorcem, koji ju je za dva dana očarao.

Draganin još uvek zakoniti suprug, Siniša Dragutinović, sa kojim je u brakorazvodnoj parnici, oglasio se i rekao šta misli o ovom trouglu.

– Već šest mjeseci ona mene uopšte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana j*be s kim hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni švaleri ili šta su već, ne znam ni ja – rekao je Siniša za i dodao:

Čitaj još:   KIJA bez dlake na jeziku: DRAGANA I EDO SU ODVRATNI!

– Ja sam ozbiljan čovjek i neću da budem dio njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Vjerujte mi da je ovo poslednji put da bilo šta komentarišem vezano za dotičnu osobu – završio je Dragutinović.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši