IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: NAŠ POZNATI PJEVAČ ISJEKAO VENE…

Iako se danima u medijima spekuliralo da je prešao na islam, pjevač je odlučio priznati istinu pa je nedavno na Facebooku objavio da je sada neko drugi.

“Iako je vjera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28. 6. 2019. godine tačno u podne, prešao na Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića .

Bojan Tomović, poznati pjevač, koji je nedavno prešao na islam, oglasio se na internetu tvrdeći da ne može više da izdrži sa bolešću koja ga prati godinama, bipolarni poremećaj.

On tvrdi da nije u pitanju ni droga ni alkohol, nego da ne može više da se nosi sa maničnom depresijom:

– Isjekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom. – napisao je Bojan.

Čitaj još:   STIGLI NOVI HABERI: Broj poginulih povećan na 3.549, u regiji koja je nastradal proglašeno tromjesečno vanredno stanje... (foto, video)

Iako se danima u medijima spekuliralo da je prešao na islam, pjevač je odlučio priznati istinu pa je nedavno na Facebooku objavio da je sada neko drugi.

“Iako je vjera intimna stvar, pošto se juče već pročulo u medijima, želim da vam kažem da već par mjeseci nisam agnostik jer sam 28. 6. 2019. godine tačno u podne, prešao na Islam i ponovo se rodio kao Ammar Moštrokol. Nema više Bojana Tomovića.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši