IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. decembar 2019. godine…

Ovan tvrdoglav, Bik inspirisan, Blizaci zadovoljni, Raku slijedi dobar dan, Lav ambiciozan, Djevica napeta, Vaga nezadovoljna, Škorpija zatvorena, Strijelcu dobar dan za posao, Jarcu poziv iz inostrastva, Vodoliji poboljšanje komunikacije, a Ribe se osnećaju inferiorno. Ovo je dnevni horoskop za 08. decembar 2019. godine.

OVAN

Očekuje vas poslovno putovanje koje vam donosi pozitivne nove prilike za saradnju. Novo poznanstvo koje vam se desilo je u vama probudilo uzburkana osjećanja. Povedite računa o sinusima koji su vam ossetljivi.

BIK

Dolazite do manjih problema na polju posla, dosta toga vas danas opterećuje. Imate utisak da ste sa voljenom osobom došli do problema koje nećete moći baš lako da prevaziđete. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Moguć je pad koncentracije na polju posla. Možete da budete skloni tome da i sami komplikujete stvari. Veoma ste napeti, pa se lako možete posvađati sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

RAK

Imate neke ideje koje želite da sprovedete u djelo, nije vam lako da dobijete podršku za njihovo ostvarenje. Dopada vam se jedna strastvena osoba koja je rođena u nekom od vatrenih znakova zodijaka. Povedite računa o cirkulaciji.

LAV

Niste sigurni na koji način da riješite poslovne probleme koji su vam se pojavili danas. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Uskoro ćete imati priliku da se zbližite. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   RIŽA ILI Pirinač u borbi protiv gojaznosti... (foto)

DJEVICA

Poslovno napredovanje koje priželjkujete još uvjek ne može da vam se realizuje. Stvari vam se komplikuju. Iako vam je djelovalo da je voljena osoba iskrena, neke činjenice pokazuju da je drugačije. Zubi su vam osjetljivi.

VAGA

Moguće je da vas očekuju nova dešavanja na ovom polju, neke promjene će vas iznenaditi. Ne želite da uđete u novu vezu još uvjek jer se nije pojavila ni jedna osoba kojoj biste poklonili svoju pažnju. Dobro se osjećate danas…

ŠKORPIJA

Danas vas očekuju manje neprijatnosti na polju posla. Dosta toga vas u ovom periodu može brinuti. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke preokrete koji će vas ostaviti bez komentara. Kosti su vam osjetljive.

STRIJELAC

Možete imati sreće kada je u pitanju polje posla danas. Ostvarićete svoje ambicije. Nije vam lako da otvoreno pokažete osjećanja prema osobi do koje vam je stalo jer se plašite da ćete biti povrijeđeni. Moguća je slaba cirkulacija.

JARAC

Pred vama su srećne okolnosti, pa možete da očekujete da će na poslovnom polju sve da vam bude riješeno. Lako biste mogli da dođete do nove ljubavne veze sa osobom koju poznajet od ranije. Prijalo bi vam bavljenje sportom!

VODOLIJA

Pred vama je mogućnost da donesete odluku koja će vam biti veoma važna za poslovnu budućnost i napredovanje. Moguće je da ćete osjetiti veliko olakšanje nakon iskrenog razgovora sa partnerom. Problemi sa bubrezima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. maj 2022. godine...

RIBE

Možete da očekujete da će vam poslovna situacija biti sasvim stabilna tokom današnjeg dana. Moguć je susret sa osobom koja vam se dopada od ranije. Očekuje vas povoljan period za emotivno polje. Povećajte unos vitamina.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši