IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rada Manojlović, bi sa Harisom Berkovićem da rodi djete, ima jedan problem…

IZNIMNO Popularna Rada Manojlović koja je tri godine u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, sada je otkrila svoju veliku intimu želju sa brojnom javnosti u regionu…

BEOGRAD: Regija, Putovaja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 07: 12, 15: 15… Rada Manojlović, bi sa Harisom Berkovićem da rodi djete, ima jedan problem…

Rada Manojlović, naime, ova estradana umjetnica želi da se ostvari u ulozi majke.

Rada je iskreno objasnila da se to još uvijek nije desilo, zato što sebe doživljava kao “klinku”.

– U poslednje vrijeme ozbiljno razmišljam da konačno osjetim kako je to imati djete. Prije bih da rodim dijete, nego da se udajem, papir mi ništa ne znači, svadbu mogu da napravim kada hoću – rekla je pevačica za “Informer” i dodala:

– Haris bi hteo bebu, ali ja kočim, nekako mi nije logično da pravimo djecu, a da nemamo svoj stan, možda to nije pravilno razmišljanje, ali mene to opterećuje. Smorim se kada pomislim da ću imati 45 godina kada moje djete bude krenulo u prvi razred, to mi dijeluje zastrašujuće, a onda pomislim kako ima žena koje su se ostvarile kao majke još kasnije, pa mi malo lakne.

Inače, regionalna folk pjevačica nedavno je deportovana iz Švajcarske, jer nije imala radnu vizu u pasošu, a ova neprijatnost bila je veoma stresna za nju, toliko, da je uticala na njeno zdravlje.

Čitaj još:   ALARM UPALJEN: Komšića Amerikanci trebaju shvatiti ozbiljno, Schmidt Bošnjake gura u naručje Rusiji... (foto, video)

Kako pišu domaći mediji, pjevačica već danima ne može mirno da spava i stalno je na lijekovima za smirenje, a sve ovo ju je nateralo da ode na ispitivanja, ali i da se plaši  najgoreg.

– Majka mi je bolovala od raka grlića materice. Nažalost, od te bolesti je i umrla. Uradila sam tumor markere i sada čekam rezultate. Treba još magnetnu rezonancu da uradim po savjetu ljekara. Naravno da sam uplašena za svoj život. Moj posao je stresan, bukvalno živim u kolima i avionu. Zdravlje mi je na prvom mjestu i uporno se trudim da sve postignem, a da ne narušim zdravstveno stanje. Do sada sam vadila krv na pola godine, ali ću praktikovati da to ubuduée još češće radim – rekla je Rada za regionalne medije koja i danas mnogo pati za majkom koja ju je napustila prije 14 godina…

Čitaj još:   PRONAĐEN AVION NESTAO SA RADARA: Putnici preživjeli teško... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši