IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOKANTAN INTERVJU BIVŠEG LJUBAVNIKA- EDIS će sve PARE od ugovora da, da Dragani…

Kontroverzna učesnica rijalitija Dragana Mitar, šokirala je javnost kada se ponovo vratila u “Zadrugu 3” i odmah pokazala izuzetnu bliskost sa Vladimirom Tomovićem. Ono što je tek izazvalo burne reakcije gledalaca jeste i ulazak Draganinog ljubavnika Edisa Fetića poznatijeg kao gospodin “Torta” koje je unelo pravu pometnju na imanje. Dragana za sebe tvrdi da je brižna majka i da joj je sve krenulo u životu od kada je napustila svog još uvjek zakonitog supruga Sinišu Dragutinovaća, međutim, istina je mnogo drugačija. Ekskluzivno za Republiku.rs oglasio se njen bivši ljubavnik i učesnik “Zadruge”, Pavle Jovanović i otkrio nam frapantne detalje o Mitrovljevoj, ali i o Edu, njegovoj ženi i Vladimiru Tomoviću.

Kako komentarišeš Draganino raskalašno ponašanje u “Zadruzi”. Da li misliš da joj se Vladimir Tomović zaista sviđa ili je to sve dio njene taktike i dogovora sa Edisom Fetićem, obzirom da je tog istog Vladimira više puta pljuvala?

– Dragana je pokazala svoje pravo lice. Mislim da su se primili i on i ona. Znajući nju, ona radi sve isto kao što je i radila sa mnom. Poenta cijele priče je što je Edo trebao sve pare od ugovora da da Dragani kako bi kupila stan. Prije nego što je Edo trebao da uđe zvao je sticajem okolnosti Draganinog najboljeg druga i povjerio mu se da ne želi da ulazi jer ga je sramota šta ona radi i grli se sa Vladimirom, i baš na dan njegovog ulaska u “Zadrugu” ona se poljubila sa Tomovićem. Siguran sam da to nije dio njihovog dogovora. Vidim i po Edu i Dragani da im se priče ne poklapaju, ne mogu da se dogovore, on šapuće, govori joj u šiframa, a ona ga kao ništa ne razumije – kaže Pavle, pa dodaje:

– Ona je kod Eda imala tu finansijsku sigurnost. On je njoj davao pare, platio joj je spot, djetetov rođendan i finansirao je sve njene hirove. Njoj se nikako ne isplati da se posvađa sa njim jer će ostati bez svega kad izađe napolje. Edo nije hteo da uđe od sramote, ali je morao jer je potpisao ugovor.

Kako Edova žena reaguje na sve ovo?

Čitaj još:   GRMI-OGLASIO SE DRAGANIN MUŽ...

– Njegovu ženu je sramota, ona je mene zvala i rekla kako ju je jako sramota, jer je iz ugledne i imućne porodice i sve ovo joj nije potrebno. Kada je ona saznala za njihovu aferu počele su svađe među njima, ali šta će dalje biti ja ne znam, obzirom da Edo unutra priča jednu pa drugu priču. Njegova žena iskreno ima osjećanja prema njemu, ipak je on otac njene djece.

izvor: republika.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši