IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME OVIH DANA: OPREZ NAKON KIŠE ZABIJELIT ĆE, evo kada stiže OBRT… (foto)

Danas će biti oblačno s kišom i hladnije, uz slab i umjeren vjetar, ujutro južni, a zatim sjeverozapadni, a temperatura će se kretati od osam stepeni ujutro a tokom dana će biti u postepenom padu… 

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 10: 12, 07: 15… VRIJEME OVIH DANA: OPREZ NAKON KIŠE ZABIJELIT ĆE, evo kada stiže OBRT…

U Bosni u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U večernjim satima u nizinama u Bosni kiša će prelaziti u susnježicu i snijeg. U Hercegovini slaba kiša prijepodne. Na planinama u Hercegovini će padati slab snijeg. Temperatura zraka između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 13°C.

Slično vreme se očekuje i Sarajevu.

U srijedu u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro. Slab snijeg u jutarnjim satima u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 2°C, na jugu do 7°C, a dnevna između -1 i 11°C.

Čitaj još:   Dr IVAN Vuković: DPS će u naredna tri dana objaviti ime kandidata, nećemo iznenaditi javnost... (foto, video)

U četvrtak u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 2°C, a dnevna između 0 i 4°C, na jugu do 10°C.

U petak jače naoblačenje s kišom, na planinama snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 0°C, na jugu zemlje do 6°C, a dnevna između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 12°C.

U subotu oblačno i hladnije s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. 

Od nedelje suvo i toplije…

http://iBalkan.net

ZA DANAS MALO SUNCA, SUTRA PRIPREMITE KAPUTE…

REGION Balkana a na području Bosne i Hercegovine nastavlja se Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši