IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

‘PLAČEM, BOLJE DA SAM JA NASTRADAO!’ Neutješni deda NEZIR ne može da prežali tragičnu smrt zeta EKREMA a ne zna ni da li će mu UNUK PREŽIVJETI!

U subotu ujutru na putu Niš-Doljevac u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao je 50-godišnji Ekrem, dok je njegov sin Kristijan zadobio teške povrede ekstremiteta. Deda Nezir Alimanović ima lakše povrede, ali kaže da to što je video, nikako ne može da zaboravi.

U blizini Niša, zbog kvara na automobilu, zaustavili su se kraj puta Nezir, njegov zet i unuk. Pokušali su da gurajući staruju automobil. 

– Nismo mogli da upalimo, a ovog koji je naišao na nas nismo ni videli, samo sam čuo kada je moj zet rekao „Kristijane!“. Posle toga sam pao – počinje uznemireni deda Nezir da se prisjeća  za Pink. Na mjesto nesreće, kako kaže, prvo je došla policija. 

– Nisu mogli da priđu zbog jarka koji je bio uz put. Video sam unukove razbacane patike, dok je zet Ekrem ležao u jarku. Počeo sam da plačem i kukam! Ekrem je ležao nepomično sa savijenom nogom i sav u krvi! Počeo sam da ga dozivam „Ekreme, zete, Ekreme, zete!“, ali mi nije odgovarao… – kaže nesrećni Alimanović. 

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uhapšeni otac i brat muškarca koji je pucao u centru grada...

Nažalost, Ekrem je na licu mjesta ostao mrtav, dok je njegov sin zadobio teške povrede. 

– On je ostao u bolnici, operisan je, a noga mu je u gipsu – rekao je Nezir. Kaže da je doživeo tešku tragediju koju neće moći da zaboravi.

– Bolje da sam ja otišao nego moj zet! Moje vrijeme je prošlo! – govori Nezir drhtavim glasom. 

Inače, vozač BMW-a koji je naleteo na zaustavljeno vozilo pored puta uhapšen je i biće priveden Višem javnom tužilaštvu. On je vozio sa 2,8 promila alkohola, prešao u lijevu stranu i direktno se sudario sa parkiranim vozilom. Morali su da intervenišu i vatrogasci, kako bi došli do tjela nastradalog Ekrema.

Ubio je mog tasta, a šurak mi je teško povrijeđen: noga, pršljenovi, kičma, vrat, leđa… Doktori su nam rekli da su mu šanse 50:50 da prohoda – priča za Pink Frenad Kurtić. 

izvor: pink.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Komentariši