IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas OBLAČNO i HLADNIJE: Evo kada stiže SUHO i TOPLIJE vrijeme… (foto)

Donosimo vremensku prognozu do nedjelje… danas u većem dijelu Bosne pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano vrijeme…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Putovanja, Zanimljivosti, srijeda, 11: 12, 06: 05… Danas OBLAČNO i HLADNIJE: Evo kada stiže SUHO i TOPLIJE vrijeme… 

Danas će u BiH biti oblačno i hladnije, u brdsko- planinskim predjelima sa snijegom, a najviše temperature će se kretati od 2 do 6 stepeni C.

U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne moguć je slab snijeg. Jutarnja temperatura od -5 do 1, a dnevna od -1 do 4, na jugu do 12°C.

U Sarajevu danas oblačno i hladnije, ujutro sa slabom kišom u pojedinim dijelovima grada prema Ilidži.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme s maglom po kotlinama i uz riječne tokove. Poslijepodne u Bosni susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 11°C.

Čitaj još:   RUSIJA UZ ČETIRI IZUZETKA NA ŠEST MJESECI- Od 1. marta, zabranjuje izvoz benzina, evo koje su države izolirane... (foto, video)

U petak oblačno vrijeme. Poslijepodne u višim područjima Bosne susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 8, a dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 °C.

U subotu ujutro snijeg i kiša u centralnim i istočnim područjima Bosne. U ostatku dana prestank padavina i postupno razvedravanje. Jutarnja temperatura od 0 do 6, a dnevna od 3 do 8, na jugu do 14 °C…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši