IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nove optužbe Gurovićeve supruge za nasilje u porodici: TOLIKO ME JE TUKAO DA JE SLOMIO RUKU

Tanja Gurović optužila je svog supruga, košarkaša Milana Gurovića da je maltretira čitavih godinu dana, ali je ćutala zbog djece…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 12: 12, 21: 55… Nove optužbe Gurovićeve supruge za nasilje u porodici: TOLIKO ME JE TUKAO DA JE SLOMIO RUKU…

Bivši košarkaš Milan Gurović biće saslušan sutra u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici jer je navodno bio nasilan prema ćerki i supruzi.

Kako prenose beogradski mediji, onda je optužila košarkaša za još jedan napad koji se desio dva mjeseca prije kobnog obračuna nakon čega je Gurović priveden i nakon što mu je izrečena mijera zabrane prilaska…

U krivičnoj prijavi koju je podnijela u policiji, Tanja Gurović optužija je Gurovića da je nakon svađe zbog ljubomore, nasrnuo na nju i tako jako je pesnicom udario da je polomio ruku i završio u gipsu.

Uz to, ona je u prijavi navela i da tortura traje godinu dana, a prethodno je opisala šta se dogodilo kobne večeri…

Čitaj još:   KORONA VIRUS POSTAJE NESTABILAN NA +26 C: Doktor koji nije logičan a PROSTO I NE TAČAN! (foto)

Nakon saslušanja nadležmo tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da Guroviću odredi pritvor ili hitne mijere iseljenja, odnosno zabrane prilaženja i komunikacije sa ženom i ćerkom, koje su lakše fizički povređene u toku porodične svađe.

Guroviću je juče određeno zadržavanje do 48 sati kako ne bi ponovio krivično djelo nasilja u porodici i kako ne bi uticao na svjedoke.

Neposredno pred hapšenje Gurović je rekao da “supruga hoće da mu napakuje” incident, jer on želi razvod već nekoliko godina, a ona neda da se razvedu.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši