IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS: NAKON ŠTO JE DRAGANA PRİZNALA DA VOLI EDISA, OGLASILA SE SUPRUGA ZILHA…

U rijalitiju “Zadruga 3” – potpuna zbrka. Ne zna se ko je s kim, ko je u vezi, ko koga vara, ko koliko paralelnih veza ima… U centru pažnje su Edis Fetić Edo i Vladimir Tomović, s kojim se igra Dragana Mitar.

Bivša modelsica je u nekoliko navrata pominjala “Gospodinu Torti” da se sa Crnogorcem samo igra i da njega zapravo voli, ali je potom (pa i sinoć) bila bliska sa Vladom. Oni su se sinoć držali za ruke, a u jednom momentu ju je Tomović poljubio u ruku.

Prosto rečeno – potpuni haos. Pogotovo kada se na to dodaju i Siniša Dragutinović, Draganin još uvjek zakoniti suprug, kao i Zilha Karišik Fetić, Edova još uvjek zakonita žena, koji se s vremena na vreme pominju kao potencijalni zadrugari.

Čitaj još:   GOSPOĐO ZILHA- TREBAŠ KOŽU SA LEĐA DA MU SKINEŠ!

Za to vrijeme, supuga “Gospodina Torte” u spoljašnjem svijetu ćuti kao zalivena. Ona ni riječ nije rekla o rijalitiju, a od samog skandala i na društvenim mrežama je ređe aktivna.

Sada se oglasila na Instagramu, ali opet ni riječi o “Zadruzi”. Zilha je objavila stori sa njenim selfijem. I dok je haos u Šimanovcima sve veći, ona ćuti – sjetnog pogleda…

izvor: srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši