IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRADJANI NOVOG PAZARA SU OGORČENI NA EDISA: BRUKA PORODICU I DJECU (video)

Novi Pazar nije zadovoljan ponašanjem svog sugrađanina Eda. Priča koja nedeljama potresa sve učesnike ali i mnogobrojne gledaoce “Zadruge 3” je ljubavni trougao iz ”Bele kuće” koji čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić.

Zato je ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” odlučila da posjeti Edov rodni grad Novi Pazar i iz prve ruke sazna nove pojedinosti iz života ovog zadrugara, koji predstavlja misteriju za mnoge.

Reporter Nemanja Vujičić razgovarao je sa Edisovim prijateljima, ali i sa njegovim sugrađanima, dok su njegovi roditelji i supruga Zilha odbili da javno govore.

”To je naš prijatelj iz detinjstva, momak koji je na mjestu, njega cio grad zna” – rekao je jedan Edov prijatelj.

Komšija njegovih roditelja istakao je da su oni sjajni ljudi i dobra i kulturna porodica, ali je dodao da Edovu suprugu već dugo nije vidio u toj kući.

”Odlični ljudi, dobra porodica, sve je u redu. Ženu nisam video već neko vrijeme” – rekao je komšija, a onda je Edov prijatelj otkrio gdje je zapravo njegova supruga:

Ona se u poslednje vreme sklonila, živi u stanu sa decom, a ovde su mu roditelji. Njegova žena je veliki lav, veliki borac, velika žena – rekli su Edisovi prijatelji .

S druge strane, Edisovi sugradjani nisu tako oduševljeni njegovim ponašanjem u Bjeloj kući, kao njegovi prijatelji.

Čitaj još:   NENAD Čanak OTVORENO: "Agresija i genocid u Bosni, sve je to orkestrirano iz Beograda i jednim dijelom iz Zagreba" (foto, video)

Bruka porodicu i ženu i djecu, tamo je sa ljubavnicom. Meni se ne sviđa – rekla je jedna gospođa.

Ona( Dragana ) nije ni blizu njegovoj supruzi – naveo je jedan Edov sugrađanin.

Edo u Novom Pazaru posjeduje teniske terene i bazene, koji rade ljeti, dok tokom zime ima balon hale. ”On od toga živi. Drži i školu tenisa” – otkrio je njegov drug.

izvor: pink.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši