IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODRŠKA Bahu Topalbećireviću: Ponovo na operacionom stolu… (foto)

Sabahudin Topalbećirević, jedan od najpopularniji bh. sportskih komentatora, po drugi put biti operiran…

TUZLA: BiH, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, vijsti, ponedeljak, 16: 12, 22: 35… PODRŠKA Bahu Topalbećireviću: Ponovo na operacionom stolu…

IZVJESNO JE DA Sabahudin Topalbećirević, jedan od najpopularniji bh. sportskih komentatora, danas će po drugi put biti operiran u Centru za srce Tuzla.

Popularni Baho je protekle sedmice bio na operativnom stolu, kada je operaciju vađenja kamena iz bubrega vodio jedan od vodećih urologa u našoj zemlji Mustafa Bazardžanović. Operacija je tada trajala više od dva sata.

“Prva operacija je urađena endoskopskom metodom, nije se radilo o klasičnom operativnom zahvatu. Danas ću imati još jednu takvu operaciju. Hvala svima koji su me proteklih dana zvali telefonom i pisali poruke na društvenim mrežama. Želim samo da se sve ovo završi i da već sutra (utorak, op.a.) idem kući porodici”, kazao je danas za bh medije Sabhudin BAHO Topalbećirević,..

Čitaj još:   OVO JE Sramota: Kragujevac, koji se gura da je slobodarski grad, ulicu nazvali po vođi četnička đeneralu Draži...

Podsjetimo, Topalbećirević je 28. augusta na poluvremenu napustio prijenos utakmice play-offa Lige prvaka između Ajaxa i APOEL-a zbog bubrežnih napada.

Popularni Baho je na Novoj BH direktno prenosio meč play-offa Lige prvaka između Ajaxa i APOEL-a, ali je nakon bolova komentatorsku poziciju prepustio kolegi Adisu Hadžiću.

Ubrzo je prevezen na Klinički centar univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje su mu dijagnosticirani problemi s bubrezima.  

„Iscprljen sam i malaksao… Duga je bila noć… Iskreno, malo sam i nasikiran. Očekujemo me puno posla, dosta pregleda. Nadam se najboljem i hvala svima koji me zvali da pitaju za zdravlje“, kazao je prije nekoliko mjeseci sam Baho Topalbećirević…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši