IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. decembar 2019. godine

Ovan ima glavobolju, Biku fali energije, Blizanci pod pritiskom, Rak ima probleme Lavu u nedoumici, Djevica radi s nekretninama, Vagi dobar dan, Škorpiji dobro ide u poslu, Strijelac opterećen, Jarac ima sreće, Vodolija zabavna, a Ribe opuštene. Ovo je dnevni horoskop za 18. decembar 2019. godine.

OVAN

Očekuju vas problemi koje nećete baš lako riješiti. Zbog poslovne situacije ste veoma često pod stresom. Stidljivi ste i nije vam ni malo lako da na ovom polju napravite prvi korak ka osobi do koje vam je stalo. Urogenitalni trakt je osjetljiv.

BIK

Nije povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete neko vrijeme stagnirati. Posvećeni ste voljenoj osobi i jako vam je važno da od nje dobijete pažnju i nježnost koju očekujete. Skloni ste alergijama.

BLIZANCI

Očekuju vas manje komplikacije kada je u pitanju polje posla, biće vam potrebno strpljenje da ih riješite. Dvoumite se oko toga da li da uđete u novu ljubavnu vezu sa osobom koja vam se udvara. Koža vam je sklona iritacijama.

RAK

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni organizacijom posla koju ste napravili. Imate grižu savjesti zbog neiskrenosti koju ste pokazali prema voljenoj osobi. Pokušajte da to ispravite. Moguć je pad imuniteta.

LAV

Možete da očekujete novu poslovnu priliku koju ćete iskoristiti na najbolji mogući način. Moguće je pomjirenje sa osobom koju još uvjek volite. Prošlost vam se sada vraća na velika vrata. Bolovi u grlu.

Čitaj još:   Manekenka Sofija Milošević: Raskinula sa Ademom Ljajićem, brzo se snašla, ima drugog muškarca...

DJEVICA

Uspješno rješavate probleme koje imate na ovom polju. Moguće je da vam drugi zavide na vašem uspjehu. Očekuje vas prilika da osobi do koje vam je stalo pokažete kakva su vaša iskrena osjećanja ka njoj. Čuvajte se prehlade.

VAGA

Niste spremni za drastične promjene iako se spremaju neki preokreti. Potrudite se da budete spremni na iznenađenja. Voljena osoba bi mogla da pokaže neki gard ili distancu prema vama u narednom periodu. Potrebno vam je više sna.

ŠKORPIJA

Moguće je da se nalazite u situaciji koja je na neki način neizvjesna. Nije vam lako da donesete nove odluke na ovom polju. Partner pokazuje da je spreman da vam se maksimalno posveti. Manji pad imuniteta.

STRIJELAC

Uspješno ćete obaviti ono što ste isplanirali za danas. Povoljan dan za posao je ispred vas. Moguće je da ćete upoznati novu osobu prema kojoj ćete početi da gajite veoma jaka osjećanja u narednom periodu. Nema problema sa zdravljem.

JARAC

Niste spremni za nove poteze koji bi mogli da vam ugroze posao. Za sada se držite podalje od bilo kakvih rizika. Želite da odete korak dalje sa voljenom osobom i planirate zajednicu. Smanjite stres.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem bi moglo da vam bude ponuđeno napredovanje na polju posla. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati novo ljubavno poznanstvo koje vam donosi sreću. Povećajte unos vitamina.

Čitaj još:   ISTANBUL: Turska, poštuje mjeru zabrane kretanja u borbi protiv COVID- 19... (foto)

RIBE

Uspješno ćete riješiti neke prepreke koje ste na ovom polju imali. Možete da očekujete da će se sve dobro završiti. Nedostaje vam da sa voljenom osobom pričate o svemu. Udaljili ste se. Generalno dobro zdravlje.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši