IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MASOVNA TUČA U CENTRU NOVOG PAZARA

Oko 14:15 na šetalištu u blizini kafića Amigos došlo je do masovne tuče, u kojoj je učestvovalo više mladića i jedan muškarac kasnih srednjih godina, inače vlasnik jednog mobil servisa.

Po priči očevidaca do tuče je došlo kada je bahata grupa mladića na centralnom gradskom šetalištu bacala petarde, to jest pirotehniku poznatu po nazivu “dinamit”. Na to njihovo bahato ponašanje reagovao je vlasnik mobil servisa, koji je bio u društvu svojih sinova, rekavši im da je neumjesno to što rade.

Pokušaj skretanja pažnje na ponašanje izazvao je bijes kod mladića koji su bacali petarde i nastala je opšta tuča.

Nepoštovanje starijih je naličje vrhunca neodgoja naših budučih naraštaja. Jedno je očigledno: naš narod je izgubio mahalski i  tradicionalni odgoj poštovanja starijih, koje se zasnivalo na bošnjačkoj tradiciji i vjeri, a kulture očigledno nikad nije ni bilo u našim krajevima, pa je upravo to produkt hala u kojem se sada nalazimo. Narod bez vjere ili kulture je narod haos i sopstvene moralne propasti.

Čitaj još:   Avdi Bećiroviću, Maturantu iz Srebrenici, koji je nosio zastavu s ljiljanima, škola smanjila ocjenu iz vladanja...

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši