IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK: ČETVRTO DIJETE NA PUTU, ZILHA TRUDNA: Na ljekovima zbog EDA i Dragane

Edis Fetić Edo, ljubavnik Dragane Mitar, postaće četvrti put otac iako tu informaciju još nije saznao. On je ušao u rijaliti „Zadruga“ zbog ljubavnice Dragane iako je i dalje u braku sa suprugom Zilhom Karišik Fetić, kojom se oženio prije deset godina i s kojom ima troje djece i očekuje četvrto.

Zilha je prošle nedelje otkrila da je u blagoslovenom stanju, ali ni sama ne zna šta da radi pošto Edo planira da se razvede od nje i započne zajednički život sa Draganom.

“Zilha se mnogo nervirala oko svega što se dešava sa Edom i Draganom, pa je mislila da joj zbog prevelikog stresa kasni ciklus. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, ona je odlučila da uradi test na trudnoću, pošto zna da je pred Edov ulazak u rijaliti bila intimna s njim. Nije se nadala da će se bilo šta desiti, pogotovo zato što nisu planirali više djece. Kada je videla da je test pozitivan, odmah se požalila bliskoj prijateljici pošto od šoka nije znala šta da radi. Zilha je rekla: “Vidi ti Edisa šta mi radi, ja planiram i četvrto dijete da mu rodim, a on planira razvod. Ne znam kako mi je plod u utrobi živ od silnog stresa. Bojim se da ću prokrvariti i izgubiti bebu zbog svega što mi on i ta kurvetina priređuju u rijalitiju“, kaže izvor blizak porodici Fetić i dodaje da je Zilha na još većim mukama od trenutka kadaje saznala daje trudna.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. april 2021. godine...

“Edis ju je osramotio, a ona je dobra supruga i požrtvovana majka. Ona mu je rodila troje divne djece, četvrto je na putu, a on je zbog neke kurve sramoti. Njoj je strašno loše i mnogo se plaši da li će izgurati ovu trudnoću pošto se svakodnevno sjekira i nervira zbog Edisa i Dragane. Ima veliki strah da se nešto ne desi sa djetetom jer svakodnevno pije lekove za smirenje kada vidi kako se Dragana mota oko njenog muža i kako joj razara porodicu”, priča izvor.

“Mi, koji smo bliski sa Zilhom, preporučili smo joj da zbog svega treba da popriča sa psihijatrom kako bi sačuvala trudnoću i manje se nervirala. Takođe, smatramo da Edis treba da sazna da mu je žena trudna i da će mu podariti četvrto dijete, pa da prestane više da se zavlači sa prostitutkama”.

Podsjetimo, Edis, poznatiji kao gospodin Torta, i Dragana započeli vezu prije godinu i po dana bez obzira na to što su oboje u braku. Mitrovljeva je potom podnijela zahtjev za razvod od supruga Siniše, s kojim ima sina Jovana, dok je Edo još u braku sa Zilhom.

izvor: alo.rs

Čitaj još:   TORTA NA ZILHINOM STOLU!!! Prije nego što je Edisu stigla, ovo se dešavalo u NOVOM PAZARU (FOTO)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši