IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL: ZA DLAKU IZBJEGNUTO KRVOPROLIĆE- Žena terorista htjela da digne AVION u zrak…(VIDEO)

Istanbul: Žena koja je tvrdila da je terorista izazvala je paniku na letu iz Istanbula, nakon što je ljutito mahala Kuranom u putničkoj kabini i prijetila da će raznijeti avion.

Noseći tamne naočare i plavu burku, žena je tvrdila da pripada “FETO-u”, grupi koju Turska krivi za pokušaj državnog udara 2016. godine. Nakon svog pretećeg govora, putnici su je obuzdali i izveli iz aviona, prenosi turski list “Jeni Safak”.

Zatim je bezbednosni tim pretražio avion koji je letio na Kipar i u avionu nije pronašao ništa sumnjivo. Prema “Kipar Mejlu” žena je vikala: 

– Ja sam član FETO i dići ću avion u vazduh.

Snimci koji su napravljeni u kabini pokazuju kako su ženu opkolili i obuzdavali od drugih putnika nakon što je mahala Kuranom.

Čitaj još:   Eksplozija na Cetinju...

Žena je tvrdila da ima čak pet bombi, prema izvještajima turskih medija. Takođe se činilo da drži sliku Fethulaha Gulena, islamskog imama koji stoji iza kontroverznog pokreta. Postoje kontradiktorni izvještaji o tome da li je avion kasno poletio ili je let otkazan.

Čini se da su se neki putnici u srijedu ujutru vratili na aerodrom nakon panike. Avion je trebalo da poleti sa istanbulskog aerodroma “Sabiha Goken”, a da sleti na Međunarodni aerodrom Erkan, na sjevernom Kipru .

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši