IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Lepa Brena, BIJESNA BEZ DLAKE NA JEZIKU: “PRIMITIVCI”, nisam mahala jugoslovenskim zastavama… (foto)

Lepa Brena je poručila da je pokušavaju da predstave kao neprijatelja…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 20: 12, 09: 09… Lepa Brena BIJESNA, BEZ DLAKE NA JEZIKU: “PRIMITIVCI”, nisam mahala jugoslovenskim zastavama…

Poručila je da se ona bavi muzikom, a ne primitivcima?

Lepa Brena je proteklog vikenda održala dva koncerta u Zagrebu, nakon čega su je ustaški vojni generali i pojedine hrvatske javne ličnosti napali da je tamo nepoželjna, jer je učestvovala u agresiji na Hrvatsku i navodno podržavala ratne zločince?

– Mislila sam da sam odrasla u zemlji u kojoj nije bilo vjerske, nacionalne i s*ksualne diskriminacije, ali me je ovo podsetilo da su na Balkanu i dalje najglasniji huškači, vikači i primitivci. Govorom mržnje žele da me povrijede – rekla je Brena.

Ustašama je navodno zasmetalo to što su se na koncertima navodno vijorile jugoslovenske zastave, pod kojima su, kako ustaški generali kažu, počinjeni zločini nad hrvatskim narodom.

Čitaj još:   Podgorica: Nekoliko hiljada, građana na protestu...

– Tamo nisam mahala nikakavim jugoslovenskim zastavama. Na mojim zastavama su inicijali “LB” i natpis “Hajde da se volimo”, ne bavim se politikom, već muzikom i mislim da su oba moja koncerta bila dostojanstvena – rekla je pjevačica Lepa Brena…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši