IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAKEDONIJA, NE PAMTI OVAKAV ZLOČIN: Ubio suprugu sa 51 ubodom noža… (foto)

Otkrivena mračna istina o ubici, izašao je iz kuće, u kojoj je ostavio ženu, koja je umirala, zaključao vrata i otišao pravo u…

SANT GALEN: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, petak, 20: 12, 08: 09… MAKEDONIJA, NE PAMTI OVAKAV ZLOČIN: Ubio suprugu sa 51 ubodom noža… (foto)

Makedonac, koji je prošle godine u svađi ubio suprugu na najbrutalniji način, zadavši joj 51 ubod nožem, juče se pojavio pred sudom u Vilu (švajcarski kanton Sankt Galen).

Krvoproliće se dogodilo 18. maja 2018. u njihovom stanu u Vilu, a, kako se navodi u optužnici, oko podneva su se posvađali zbog beznačajne stvari.

U 13, odnosno 13.50 dvoje odrasle djece izašlo je iz kuće, nakon čega je Makedonac uzeo nož iz kuhinje i stavio ga u zadnji džep pantalona.

Nakon toga je otišao u spavaću sobu, u koju se povukla supruga, takođe Makedonka (44). Ponovo se rasplamsala žestoka svađa da bi 47-godišnji muškarac potegao nož i nasrnuo na nju: izbo joj je lice, vrat i trup, patolozi su izbrojali 51 ubod.

Čitaj još:   Pljevljak štrajkuje glađu u holu ministarstva u Podgorici... (foto, video)

Dok je teško povređena žena ležala na podu, ubica je presvukao okrvavljene pantalone, napustio sobu i zaključao vrata. Kako se navodi u optužnici, oprao je nož i odložio ga na mjesto.

Izašao je iz kuće, u kojoj je ostavio ženu, koja je umirala, zaključao vrata i otišao pravo u policijsku stanicu.

Uzeo je broj i sjeo u čekaonicu. Kada je poslije pola sata došao na red, rekao je policajcu za šalterom da je “napravio glupost”, da je u svađi napao ženu nožem, da je ona kod kuće i da ne zna kako je.

Kako se navodi u optužnici Makedonac je u trenutku zločina bolovao od paranoidne šizofrenije. Bio je svijestan nezakonitosti onoga što je učinio, ali zbog poremećaja nije mogao da dijeluje u skladu s tim.

Švajcarsko Tužilaštvo je tražilo 12 godina zatvora, sa odlaganjem izvršenja u korist stacionarnog liječenja. Termin otpuštanja iz psihijatrijske bolnice nije određen, već zavisi od uspješnosti liječenja.

Tužilaštvo je, takođe, zatražilo protjerivanje iz zemlje na 15 godina…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši